Andre Hazes Portret olieverf 1 van 3

van Bert Hooijer

- Werkcode: 525423

Bert Hooijer over Andre Hazes Portret olieverf 1 van 3

Een prachtig portret van Andre Hazes in olieverf. Met veel zorgvuldigheid en erg gedetailleerd. Andre Hazes was in mijn ogen en die van vele mensen de bekendste volkszanger die Nederland heeft gekend, en veel te vroeg overleden. Zijn muziek leeft nog steeds voort in vele kroegen en huiskamers. Dit werk is van zeer hoge kwaliteit en is nergens anders te koop. U heeft hiermee een uniek werk in uw huis hangen.
Andre Hazes Portret olieverf 1 van 3 vind je in de categorieën André Hazes, Collage, Digital Art, Dood, Fantasie, Fotografie, Geschiedenis, Illustraties, Kleur collecties, Muziek, Nederland, Schilderijen en Zanger.
Bert Hooijer profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Bert Hooijer

Hooijer Media & Graphics is gestart uit passie voor het ontwerpen en ontwikkelen van opvallende grafische vormgeving. Ik bedenk, creëer en ontwerp unieke grafische designs. In zeer hoge kwaliteit want alleen het beste is goed genoeg.

Alle werken van Bert Hooijer


Meer weten over Bert Hooijer?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom kiest voor Andre Hazes Portret olieverf 1 van 3 als ingelijst werk

  • Levering was vlot. toen mijn zoon de eerste "foto" uitpakte werd hij even stil. Hij vond hem heel erg mooi. Lijsten zijn ook mooi.
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Dik fotopapier
  • Diverse lijsten en passe-partout

Andre Hazes Portret olieverf 1 van 3 van Bert Hooijer

Koop de illustratie Andre Hazes Portret olieverf 1 van 3 van Bert Hooijer op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 525423
Kies het materiaal Meer informatie
Ingelijst
Kies materiaal opties Speciale wens?
222 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.