Andre Hazes schilderij olieverf portret 2 van 3

van Bert Hooijer

- Werkcode: 562920

Bert Hooijer over Andre Hazes schilderij olieverf portret 2 van 3

Een prachtig portret van Andre Hazes in olieverf. Andre Hazes was in mijn ogen en die van vele mensen de bekendste volkszanger die Nederland heeft gekend, en veel te vroeg overleden. Zijn muziek leeft nog steeds voort in vele kroegen en huiskamers. Dit unieke werk is van zeer hoge kwaliteit en is zorgvuldig uit lagen opgebouwd. En is verkrijgbaar op verschillende materialen en formaten. Met dit ontwerp heeft u een echte eye-catcher in uw huis die uw bezoek zeker zal opvallen.
Andre Hazes schilderij olieverf portret 2 van 3 vind je in de categorieën André Hazes, Collage, Digital Art, Fotografie, Geschiedenis, Illustraties, Kunst, Muziek, Nederland, Olieverf, Portret, Schilderijen en Zanger.
Bert Hooijer profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Bert Hooijer

Hooijer Media & Graphics is gestart uit passie voor het ontwerpen en ontwikkelen van opvallende grafische vormgeving. Ik bedenk, creëer en ontwerp unieke grafische designs. In zeer hoge kwaliteit want alleen het beste is goed genoeg.

Alle werken van Bert Hooijer


Meer weten over Bert Hooijer?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor Andre Hazes schilderij olieverf portret 2 van 3 op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Andre Hazes schilderij olieverf portret 2 van 3 van Bert Hooijer

Koop de illustratie Andre Hazes schilderij olieverf portret 2 van 3 van Bert Hooijer op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 562920
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
112 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.