Anemonia

van Jesper Krijgsman

- Werkcode: 686 046

Jesper Krijgsman over Anemonia

Digitale Composite/Hypercollage Fotografie.
Complete kunstwerk meet 200 cm x 150 cm — 2020

Zeeanemonen zijn genoemd naar de anemoon, een bloeiende plant, vanwege hun vaak kleurrijke uiterlijk.

Sommige soorten zeeanemonen leven in symbiotische relaties met andere dieren tot wederzijds voordeel. In deze relatie zijn beide partijen afhankelijk van elkaar om voedingsredenen en bescherming tegen roofdieren.

Ook wij leven dagelijks in symbiotische relaties. Relaties waarin we voor onze dagelijkse routine van elkaar afhankelijk zijn, maar er is een veel grotere verbinding in het spel.

Ons huis is een levend, ademend en vaak denkend organisme. Onze planeet biedt al onze voedingsstoffen, bescherming en leven in het algemeen. Aangezien we allemaal profiteren van deze relatie, moeten we ons ervan bewust zijn dat dit een relatie is die het beschermen waard is, en een meer symbiotisch leven leiden.
Jesper Krijgsman profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Jesper Krijgsman

Om zijn digitale landschappen tot leven te wekken gebruikt Jesper fotografie en beeldbewerking. Hij gebruikt uitsluitend zelf gefotografeerde natuurlijke elementen in zijn composities en combineert deze één voor één tot een virtuele droomwereld. Hij vindt het spannend om digitale technieken met de natuurlijke wereld te combineren. Zijn inspiratie komt uit dromen, emoties en fantasieën. De composities zijn fictie – een wonderlijke wereld. Toch gebruikt Jesper alleen maar natuurlijke elementen in de composities – al zijn materiaal is terug te vinden in onze wereld. Hij hoopt, door middel zijn composities, andere mensen ervan te overtuigen dat de natuurlijke wereld vol met wonderen en ‘magie’ is. Jesper leeft in Zwitserland waar hij werkt als vormgever en kunstenaar. Hij heeft zichzelf alles over beeldbewerking en fotografie aangeleerd.

Alle werken van Jesper Krijgsman


Meer weten over Jesper Krijgsman?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor Anemonia op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Anemonia van Jesper Krijgsman

Koop dit digital art werk Anemonia van Jesper Krijgsman als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 686 046
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
156,- Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.

Dit werk is exclusief verkrijgbaar bij Werk aan de Muur Door vakmensen speciaal voor jou op maat gemaakt