Anemonia

Anemonia van Jesper Krijgsman

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Anemonia

van Jesper Krijgsman

Anemonia van Jesper Krijgsman

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 686046
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
146 gratis verzending!
Dit werk is exclusief verkrijgbaar bij Werk aan de Muur Door vakmensen speciaal voor jou op maat gemaakt

Omschrijving

Digitale Composite/Hypercollage Fotografie.
Complete kunstwerk meet 200 cm x 150 cm — 2020

Zeeanemonen zijn genoemd naar de anemoon, een bloeiende plant, vanwege hun vaak kleurrijke uiterlijk.

Sommige soorten zeeanemonen leven in symbiotische relaties met andere dieren tot wederzijds voordeel. In deze relatie zijn beide partijen afhankelijk van elkaar om voedingsredenen en bescherming tegen roofdieren.

Ook wij leven dagelijks in symbiotische relaties. Relaties waarin we voor onze dagelijkse routine van elkaar afhankelijk zijn, maar er is een veel grotere verbinding in het spel.

Ons huis is een levend, ademend en vaak denkend organisme. Onze planeet biedt al onze voedingsstoffen, bescherming en leven in het algemeen. Aangezien we allemaal profiteren van deze relatie, moeten we ons ervan bewust zijn dat dit een relatie is die het beschermen waard is, en een meer symbiotisch leven leiden.

Dit werk wordt aangeboden door Jesper Krijgsman

Jesper Krijgsman profielfotoOm zijn digitale landschappen tot leven te wekken gebruikt Jesper fotografie en beeldbewerking. Hij gebruikt uitsluitend zelf gefotografeerde natuurlijke elementen in zijn composities en combineert deze één voor één tot een virtuele droomwereld. Hij vindt het spannend om digitale technieken met de natuurlijke wereld te combineren. Zijn inspiratie komt uit dromen, emoties en fantasieën. De composities zijn fictie – een wonderlijke wereld. Toch gebruikt Jesper alleen maar natuurlijke elementen in de composities – al zijn materiaal is terug te vinden in onze wereld. Hij hoopt, door middel zijn composities, andere mensen ervan te overtuigen dat de natuurlijke wereld vol met wonderen en ‘magie’ is. Jesper leeft in Zwitserland waar hij werkt als vormgever en kunstenaar. Hij heeft zichzelf alles over beeldbewerking en fotografie aangeleerd.

Alle werken