Angry bird! Jonge sperweruil schreeuwt om eten!

Angry bird! Jonge sperweruil schreeuwt om eten! van Jaap van den Berg

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- Nu gratis verzending!

In winkelwagen

Angry bird! Jonge sperweruil schreeuwt om eten!

van Jaap van den Berg

Angry bird! Jonge sperweruil schreeuwt om eten! van Jaap van den Berg

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 850374
Kies het materiaal Meer informatie
Ronde print
Kies materiaal opties Speciale wens?
Verschuif zelf de uitsnede
166 Nu gratis verzending!
  • Gratis verzending
  • Binnen 6 tot 7 werkdagen geleverd

Omschrijving

Angry bird! Jonge sperweruil schreeuwt om eten!

De sperweruil (Surnia ulula) is een uil van gemiddelde afmetingen. De term sperwer in zijn naam refereert aan de vorm van zijn vleugels en aan zijn lange staart, die aan de sperwer doen denken.

De sperweruil leeft in de uitgestrekte bossen van Noord-Amerika en het noorden van Finland, Zweden en Noorwegen. Hij heeft een voorkeur voor bossen waar grote open plaatsen in voorkomen. Zijn nest bouwt hij in holle bomen, of hij gebruikt een verlaten nest van een andere grote vogel.

Deze foto heb ik gemaakt tijdens de workshop roofvogels bij De Valk Roofvogels in Lunteren.
24 juli 2021.

Dit werk wordt aangeboden door Jaap van den Berg

Jaap van den Berg profielfotoIk ben Jaap van den Berg en fotografie is sinds 2010 een hele grote passie van mij geworden. Vanaf die tijd reis ik de hele wereld over om foto's te maken van vooral militaire vliegtuigen. Maar naast vliegtuigen vind ik het ook geweldig om van andere onderwerpen foto's te maken zoals landschappen, architectuur, bloemen, dieren, schepen en hijskranen. Avondfotografie en macrofotografie doe ik ook graag.

De foto's die ik maak worden beperkt nabewerkt. Ik gebruik hiervoor Adobe Lightroom. Bewerken is voor mij: foto bijsnijden, eventueel horizon goed zetten, kleine onzuiverheden zoals stofplekjes op de sensor verwijderen en waar nodig wat instellingen van het licht aanpassen.

Foto's probeer ik bij voorkeur met een lage ISO waarde te maken zodat ik zo min mogelijk last heb van ruis. Soms ontkom ik daar toch niet aan en daar waar mogelijk en toelaatbaar corrigeer ik het ruisniveau van de foto.

Mijn doel is om de gemaakte foto's zo natuurgetrouw mogelijk te presenteren.

Alle werken