Antiek Verzameling in Verlaten Schuur.

van Roman Robroek

- Werkcode: 189 122

Roman Robroek over Antiek Verzameling in Verlaten Schuur.

Een grote loods vol met antiek. Ongeveer 15 jaar geleden is de eigenaar overleden en sindsdien staat het er vervallen bij. Brand en verschillende diefstallen hebben al plaats gevonden. De gemeente wilt niet investeren om dit complex te herstellen.
Antiek Verzameling in Verlaten Schuur. vind je in de categorieën Afval (vuilnis), Antiek, Architectuur, Europa, Fotografie, Frankrijk, High dynamic range, Huis (woning), Kachel, Kinderwagen, Landen & Reizen, Loods (opslag), Pop (speelgoed), Rommelmarkt, Ruimte (toegankelijk deel van een gebouw), Stilleven, Verlaten plekken en Verzamelen.
Roman Robroek profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Roman Robroek

Roman Robroek is een fotograaf die verlaten gebouwen over de hele wereld fotografeert. Hij is in het bijzonder gericht op het maken van verbluffende foto's van verlaten locaties, rijk aan verwondering, mysterie en onbeantwoorde vragen.

Alle werken van Roman Robroek


Meer weten over Roman Robroek?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor Antiek Verzameling in Verlaten Schuur. als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Antiek Verzameling in Verlaten Schuur. van Roman Robroek

Koop de foto Antiek Verzameling in Verlaten Schuur. van Roman Robroek op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 189 122
Kies het materiaal Meer info
Art Frame
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
116,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden