Antoine Watteau - The Feast of Love

uit de oude meesters collectie

- Werkcode: 311 875

Over Antoine Watteau - The Feast of Love

Antoine Watteau - The Feast of Love

Jean Antoine Watteau (Valencijn, 10 oktober 1684 – Nogent-sur-Marne, 18 juli 1721) was een Franse kunstschilder uit de rococoperiode. Het werk van Watteau markeerde het begin van een nieuwe stijl in Frankrijk, de Rococo, die diepgaand verschilde van de zware barokke stijl die onder Lodewijk XIV tot ontwikkeling was gekomen: lichtzinnig in plaats van pompeus, asymmetrisch in plaats van symmetrisch, vrouwelijk in plaats van mannelijk, gericht op Parijs in plaats van Versailles. Watteau houdt van het allervroegste begin schetsboeken bij met snelle aanduidingen van figuren naar het leven.
Antoine Watteau - The Feast of Love vind je in de categorieën Antoine Watteau, Kunstgeschiedenis, Liefde, Oude Meesters, Plezier, Schilderijen en Tuin.

Waarom je kiest voor Antoine Watteau - The Feast of Love als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Antoine Watteau - The Feast of Love uit de oude meesters collectie

Koop Antoine Watteau - The Feast of Love als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 311 875
Kies het materiaal Meer info
Art Frame
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
Art Frame zet je eenvoudig zelf in elkaar. Bekijk de zelfmontage instructies.
104,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden