Antoine Watteau - The Feast of Love

uit de oude meesters collectie

- Werkcode: 311875

Over Antoine Watteau - The Feast of Love

Antoine Watteau - The Feast of Love

Jean Antoine Watteau (Valencijn, 10 oktober 1684 – Nogent-sur-Marne, 18 juli 1721) was een Franse kunstschilder uit de rococoperiode. Het werk van Watteau markeerde het begin van een nieuwe stijl in Frankrijk, de Rococo, die diepgaand verschilde van de zware barokke stijl die onder Lodewijk XIV tot ontwikkeling was gekomen: lichtzinnig in plaats van pompeus, asymmetrisch in plaats van symmetrisch, vrouwelijk in plaats van mannelijk, gericht op Parijs in plaats van Versailles. Watteau houdt van het allervroegste begin schetsboeken bij met snelle aanduidingen van figuren naar het leven.
Antoine Watteau - The Feast of Love vind je in de categorieën Antoine Watteau, Kunstgeschiedenis, Liefde, Oude meesters, Plezier, Schilderijen en Tuin.

Waarom je kiest voor Antoine Watteau - The Feast of Love op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Antoine Watteau - The Feast of Love uit de oude meesters collectie

Koop Antoine Watteau - The Feast of Love als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 311875
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
102 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.