Appeltje voor de dorst

Appeltje voor de dorst van Miranda Zwijgers

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Appeltje voor de dorst van Miranda Zwijgers

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 90034
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
81 gratis verzending!

Omschrijving

Mijn zus en haar vriend hebben een grote fruitboomgaard waar ze appels en peren kweken. Ik vind het soms heerlijk om door de boomgaard te wandelen. Ik ben één keer een fotorondje gaan maken toen de bomen goed in bloei waren. Zo heb ik deze foto gemaakt van een appel die bijna rijp is voor de pluk, om geoogst te worden. De boomgaard is gelegen in Zuid-Beijerland, een klein dorpje in Zuid-Holland onder Rotterdam.

Dit werk wordt aangeboden door Miranda Zwijgers

Miranda Zwijgers profielfotoIk ben een ergotherapeut die naast haar werk graag op pad gaat om mooie plekken te bezoeken. Ik ben een amateur fotograaf, maar ben ook erg trots op een aantal foto's die ik gemaakt heb. Naast fotografie ben ik gek op paragliden en outdoor sporten. Deze hobbie's zijn goed met elkaar te combineren.

I am a occupational therapist, who love to go outdoors to visit beautiful places beside her work. I am a beginning photographer, but also very proud of some of the photo's I made. Beside photography I love to go paragliding or join other outdoor sports. These hobby's are good to combine with each other.

Alle werken