Aqua Fresh (Druppel op Pluis)

Aqua Fresh (Druppel op Pluis) van Caroline Lichthart

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Aqua Fresh (Druppel op Pluis)

van Caroline Lichthart

Aqua Fresh (Druppel op Pluis) van Caroline Lichthart

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 287571
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
126 gratis verzending!

Omschrijving

Een prachtig pluisje van de paardenbloem met druppeltjes. Een beeld in fraaie kleuren waar reinheid, frisheid en zuiverheid uit spreekt. Een toch ook wel een beetje bokeh hier! Dit is de blauwgroene versie. (Cyaan, petrol, aquamarijn of zeegroen).
Dit beeld is ook in het lichtblauw verkrijgbaar. Zie de collectie van Caroline Lichthart. Zou dit werk niet prachtig staan bij de nieuwe verfkleur Tranquil Dawn?

Kijkt U ook even bij de andere beelden in de shop van Caroline Lichthart? Zij maakt heel divers en boeiend werk!

Druppel
Druppels
Aquamarijn
Petrol
Zeegroen
Blauwgroen
Pastelkleuren
Pastelkleur
Pluisje
Paardenbloem
Pluis
Paardenbloempluis
Water
Macrofotografie
vtwonen
Caroline Lichthart Fotografie

Dit werk wordt aangeboden door Caroline Lichthart

Caroline Lichthart profielfotoMijn naam is Caroline Lichthart, levensgenieter, natuurliefhebber, creatieveling, humorist, schrijver; gevoelsmens. Als gepassioneerd fotograaf heb ik oog voor detail en ga uit van een bijzondere natuurlijke lichtval. Hierdoor is de zon mijn grote dankbaarheid waardig. Zo nu en dan doe ik mee met een fotowedstrijd en heb hiermee fijne waardering mogen ontvangen van onder andere: The National Geographic FotoCommunity, Plus Online, Tuinen, Landleven, Natuurmonumenten, Footo, Digifoto, Viewbug en Pixoto. Ik werk regelmatig voor uitgeverijen waar ik opdrachten voor wenskaarten, covers, inhoudsfoto's van boeken en affiches mocht ontwerpen. Verder verzorg ik op verzoek foto's voor websites en houd zo nu en dan een expositie. Kortom; mijn werk is voor talloze mooie doelen inzetbaar! Heeft U wensen of verlangens waarbij U een of meerdere beelden zou willen inzetten? Veel is mogelijk en samen kunnen wij uw mooie creatie vormgeven. Kijkt U ook even op https://www.lichthartfotografie.com, Viewbug en Facebook? U vindt mijn werk daar onder de naam van Caroline Lichthart.

Alle werken