Architectuur witte houten bogen - Tsjechische markthal

van Marianne Ottemann - OTTI

- Werkcode: 341663

Marianne Ottemann - OTTI over Architectuur witte houten bogen - Tsjechische markthal

Prachtig gewelfde houten markthal. De witte bogen zijn lekker stoffig maar geven de foto een bijzonder karakter. Hip en trendy voor je interieur met een knipoog naar scandinavische styling.
Architectuur witte houten bogen - Tsjechische markthal vind je in de categorieën Architectuur, Bossen, Constructie, Fotografie, Markthal, Tsjechië, Witte, bijzonder, decorstuk en otti.
Marianne Ottemann - OTTI profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Marianne Ottemann - OTTI

OTTI is al sinds tienertijd de koosnaam van Marianne Ottemann. En omdat we ons in de fotografie allemaal "bloot" geven was het een logische stap toen ze in 2004 met haar eigen bedrijf begon om het OTTI Fotografie te noemen. Een uit de hand gelopen hobby, dat kun je wel stellen. En wat begon met aanbieden van reisfoto's is inmiddels uitgegroeid tot een business actief op diverse fronten. Zo fotografeert OTTI dieren, eten, evenementen, interieurs, kunst, lifestyle, portretten, reis- en vakantieprojecten. Het nieuwste project van OTTI zijn stillevens.

Alle werken van Marianne Ottemann - OTTI


Waarom je kiest voor Architectuur witte houten bogen - Tsjechische markthal op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Architectuur witte houten bogen - Tsjechische markthal van Marianne Ottemann - OTTI

Koop de foto Architectuur witte houten bogen - Tsjechische markthal van Marianne Ottemann - OTTI op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 341663
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
131 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.