Arithmetic eye

Arithmetic eye van PictureWork - Digital artist

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Arithmetic eye

van PictureWork - Digital artist

Arithmetic eye van PictureWork - Digital artist

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 415184
Kies het materiaal Meer informatie
Staal
Kies materiaal opties Speciale wens?
534 gratis verzending!

Omschrijving

Arithmetic eye

Digitale kunst is een artistiek werk of praktijk die digitale technologie gebruikt als onderdeel van het creatieve of presentatieproces. Sinds de jaren zeventig zijn verschillende namen gebruikt om het proces te beschrijven, inclusief computerkunst en multimediakunst. Digitale kunst is zelf geplaatst onder de grotere overkoepelende term nieuwe media.
Meer in het algemeen wordt de term digitale kunstenaar gebruikt om een ​​kunstenaar te beschrijven die gebruik maakt van digitale technologieën bij de productie van kunst. In uitgebreide zin is "digitale kunst" hedendaagse kunst die gebruik maakt van de methoden van massaproductie of digitale media.
Digitale kunst kan volledig door de computer worden gegenereerd (zoals fractals en algoritmische kunst) of uit andere bronnen worden genomen, zoals een gescande foto of een afbeelding die is getekend met behulp van vector grafische software met behulp van een muis of grafische tablet.
Andy Warhol maakte digitale kunst met behulp van een Commodore Amiga, waar de computer in juli 1985 publiekelijk werd geïntroduceerd in het Lincoln Center in New York. Een afbeelding van Debbie Harry werd in zwart-wit vastgelegd met een videocamera en gedigitaliseerd tot een grafisch programma genaamd ProPaint. Warhol manipuleerde de afbeelding door kleur toe te voegen met behulp van opvullingen.

(Bron: Wikipedia)

Dit werk wordt aangeboden door PictureWork - Digital artist

PictureWork - Digital artist profielfotoOver mijzelf

In mijn jongere jaren hield ik mij al bezig met tekenen. Later, door mijn werk als grafisch vormgever, heb ik mijn oude passie weer opgepakt en ben ik mij voornamelijk gaan focussen op de vormgeving. Hobbymatig houdt ik mij vooral bezig met het bewerken van digitaal beeldmateriaal. Mijn werk kenmerkt zich door middel van een grunge stijl waarin ik telkens tracht te zoeken naar een evenwichtige compositie, waarbij ik kleurgebruik als basis neem voor mijn kunstwerken en waarin originaliteit een grote rol spelen. Mijn creatieve capaciteiten komen voort uit een ruime ervaring op het gebied van grafische vormgeving en een tekentalent wat ik overgehouden heb aan mijn jeugd. : - )

Beeldbewerking
In het tegenwoordige digitale tijdperk is er veel mogelijk op het gebied van beeldbewerking. Ikzelf ben voortdurend op zoek naar de mogelijkheden om mijn grenzen te verleggen met het bewerken van foto's. Niet voor iedereen is het resultaat altijd even mooi maar voor mij en hopelijk veel anderen wel en het geeft mij veel voldoening.

Een foto of kunstwerk van mij is altijd uniek.

Contact: tinuspol@outlook.com

Creativity is just connecting things.(Steve Jobs)

Fotografie en Beeldbewerking: Tinus Pol

Alle werken