Art of Paris

Art of Paris van Teuni's Dreams of Reality

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Werkcode: 199984

Art of Paris van Teuni's Dreams of Reality

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

10% Xpozer korting t/m 17-12.
Nog 1 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Xpozer
Kies materiaal opties Andere wensen?
gratis verzending!

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Omschrijving

Panorama van Parijs, samengesteld met diverse foto's tot één beeld in een zacht sepia kleur, met de belangrijkste bezienswaardigheden van Parijs. Onder andere de Eiffeltoren, Arc de Triomphe, Sacre Coeur, Domes des Invalides en één van de mooiste bruggen de Pont Alexandre III.
De foto's van Parijs heb ik in 2012 gemaakt. Deze kleurenfoto's heb ik samengevoegd met een bewerkingsprogramma, vervolgens de sfeer meegegeven alsof het geschilderd is.
Het is ook mogelijk om hetzelfde werk als foto in zwart-wit of zacht-sepia te bestellen.

Over Teuni's Dreams of Reality

Ik ben Teuni Stevense en heb als grootste hobby fotograferen, met macrofotografie als voorkeur. In de vakantie gaat de camera ook mee en dan concentreer ik me meer op landschappen of mooie steden. Daarnaast maak ik digitale fantasiebeelden door meerdere opnames te combineren met behulp van beeldbewerkingssoftware. Op mijn website https://www.teunistuin.net én https://www.500px.com/teuni staan nog meer foto's die (na overleg) ook in aanmerking kunnen komen voor een afdruk.

Alle werken