Astberg van Martin Smit

Werkcode: 466 226 Kopieer de werkcode

Martin Smit profielfoto Een mooi kijkje op het Wilder Kaiser gebergte in Oostenrijk vanaf de Astberg.

Dit werk wordt aangeboden door Martin Smit

Mijn naam is Martin Smit, ik heb mij altijd al verbonden gevoeld met de natuur.  In de natuur voel ik me vrij en kan ik intens genieten en me verwonderen over de schoonheid, diversiteit en complexiteit die de natuur ons te bieden heeft. Of het nu gaat om vogels, wilde dieren of insecten, flora en fauna, prachtige landschappen, de natuur blijft mij fascineren en inspireren. Ik trek er regelmatig op uit met mijn camera om de natuur te bewonderen en zo mooi mogelijk in beeld vast te leggen. Een deel van de opbrengst van verkocht werk gaat naar het goede doel: Givebacktonature.com. Hier worden bomen van geplant.

Meer weten over Martin Smit?

Dit werk heeft nog geen beoordelingen.
3.696 klanten geven ons een 4,7 / 5

M
Nederland
5 / 5

Goede kwaliteit en service
Een prachtig werk besteld voor de verjaardag van mijn man. Het werk is speciaal op tijd gemaakt en ingelijst zodat ik het op tijd had voor zijn verjaardag! Echte service op maat!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in mei 2020
Corrie
Nederland
4.5 / 5

Steekt met kop en schouders uit boven andere aanbieders.
De website is erg overzichtelijk. Daardoor wordt een keuze maken heel gemakkelijk gemaakt. Er is een enorme keuze. Ik werd voortdurend op de hoogte gehouden van de vooruitgang in de bestelling. De werken worden uiterst zorgvuldig verpakt thuis afgeleverd. Ik heb nu 3 werken waar ik heel blij mee ben. Beslist een aanrader als je op zoek bent naar iets bijzonders voor aan je muur.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in augustus 2021
Astrid van Zuijlen
Nederland
5 / 5

Kwaliteit en service
De afdruk op linnen ziet er geweldig uit, levering netjes op tijd, goed verpakt en aandacht voor de klant, regelmatig een tussentijds bericht.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in oktober 2020
Diana van Helden
Nederland
5 / 5

Zeker een aanrader om iets moois te bestellen. Informatie over de persoon die de foto heeft gemaakt was ook leuk om te lezen. Met zorg de lijst er omheen gedaan en ook de informatie wanneer en hoe het opgestuurd werd was perfect. Helemaal enthousiast toen ik het aan de muur op kon hangen. Zo mooi en paste precies in de gang die ik net verbouwd had. Dank je wel!

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in november 2019
Emke
Nederland
5 / 5

Absoluut het wachten waard!
De contacten met de mensen van Werk aan de muur waren hartelijk en positief. De werken die ik heb uitgekozen zijn nog leuker dan in de catalogus. Ik geniet <3

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in januari 2021
Maarten
Nederland
5 / 5

Super persoonlijke service
Super persoonlijke service, en contact voor dat we gingen bestellen en ook daarna. Indien we weer een foto willen gaan we zeker weer met hen in zee

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in mei 2020
Fam Kwerreveld
Nederland
5 / 5

Heel goede service, op afgesproken datum geleverd, werk ziet er boven verwachting prachtig uit een aanwinst in onze interieur.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in mei 2018
Romy van Ree
Nederland
4.5 / 5

Perfecte service!
Pakket was kwijtgeraakt, toen is er gelijk een nieuw schilderij besteld door werk aan de muur en tussendoor werd ik elke keer netjes op de hoogte gehouden door de klantenservice. Het schilderij kwam binnen en was prachtig. Top service!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in mei 2021
Maddy
Nederland
4.5 / 5

Zeer tevreden over de service en het vervoer van het produkt.
Mijn eerste keuze ging niet door omdat Werk aan de muur zelf niet achter de kwaliteit stond. Ik ben op een prima manier benaderd om een nieuwe keuze te maken. Dat heb ik gedaan en het resultaat is geweldig. Goed ingepakt en op tijd gekregen.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juni 2021
Hans
Nederland
4.5 / 5

Zeer mooie kwaliteit
Werk aan de muur doet wat ze beloven. Echt mooie afdrukkwaliteit en ook degelijk uitgevoerd met perfect ophangsysteem. In ons geval een aluminium uitvoering.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in januari 2022
Rob.W
Nederland
5 / 5

We zijn zeer tevreden over de afhandeling van onze bestelling. Goed verpakt en in goede orde ontvangen.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in februari 2017
J
Nederland
5 / 5

ziet er uit zoals op de site
Al meerdere dingen besteld via Werk aan de muur, Goed verpakt en degelijk.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in maart 2022

Plus- en minpunten

  • Ragscherpe afdrukken
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout
  • Optioneel verkrijgbaar met baklijst
  • Geen akoestische werking
  • Niet verwisselbaar

Een klassiek en tijdloos materiaal

Kunst op canvas doet het goed aan elke wand, maar komt helemaal tot zijn recht in een klassieke inrichting. Om je canvas schilderij of foto op canvas nog meer karakter te geven kan je kiezen voor een afwerking met baklijst.

Canvas schilderijen en fotografische kunst op canvas van Werk aan de Muur worden geprint op spierwit polykatoen canvas doek van de hoogste kwaliteit. Het canvas doek wordt strak opgespannen over een houten frame van duurzaam PEFC-goedgekeurd hout.

Meer weten?

Meer over Canvas en de andere materialen vind je op:

Koop dit landschapskunstwerk Astberg van Martin Smit op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en ArtFrame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Materiaal
Wat is dit?
Opties
Eigen maat…
60,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden