Astronaut die de sterren raakt!

Astronaut die de sterren raakt! van Rita Vjodorowa

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Astronaut die de sterren raakt!

van Rita Vjodorowa

Astronaut die de sterren raakt! van Rita Vjodorowa

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 240741
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
89 gratis verzending!

Omschrijving

Astronaut die de sterren raakt! Prachtig schilderij voor een jongenskamer of speelkamer. Originele schilderij is van acryl op canvas, formaat 50x50 cm. Prachtig als cadeau of om een muur op te fleuren.

Dit werk wordt aangeboden door Rita Vjodorowa

Rita Vjodorowa profielfotoMijn naam is Rita Vjodorowa en sinds 1991 woon ik in Nederland. Opgegroeid aan de kust van de Oekraïne, het land van eindeloze zonnebloemvelden, van kersenbomen en heldere blauwe luchten. Toen ik klein was speelde ik heel veel buiten. Samen met veel vriendinnetjes speelden we alle sprookjes die we kenden: De kleine Zeemeermin, Assepoester, De Sneeuwkoningin en Vaselisa Prekrasnaja (Russisch sprookje). Bepalen wie de Prinses is en wie de Boze Koningin, wie speelt de Bandiet en wie de Prins. En elke zondag om 11.00 uur kwam er een sprookjesfilm op de televisie, dat was voor mij een magisch moment. De invloed van mijn cultuur en sprookjes zie je terug in mijn werk. Welkom in mijn sprookjeswereld.

Alle werken