At the beach (5)

van Rob van der Pijll

- Werkcode: 371 036

Rob van der Pijll over At the beach (5)

Een strandtafereel net iets anders in beeld gebracht.
Door hier een lensbaby objectief te gebruiken en het beeld licht te houden ontstaat er een bijzondere sfeer. De lichtheid van een zomerse stranddag, de weidsheid van het landschap, het haast in elkaar overvloeien van water en lucht aan de horizon.

Door het vage en minimale beeld van de mensen op het strand kan eenieder zijn eigen verhaal bij de beelden maken.
At the beach (5) vind je in de categorieën Costa Rica, Dominical, Fotografie, Oceanen en zeeën, Sfeerbeeld, Stranden, Surfen, Velvet56mm, Water, lensbaby en strandtafereel.
Rob van der Pijll profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Rob van der Pijll

Ik ben een enthousiaste passievolle vrijetijdsfotograaf. In mijn portfolio zult u een diversiteit aan fotografische beelden tegenkomen. Ik ben min of meer begonnen met abstracte, kleurrijke en vierkante beelden. Langzamerhand heeft mijn fotografische horizon zich verbreed met landschapsfotografie, beelden van en uit steden op onze reizen etc. Ik ben me meer bezig gaan houden met zwartwitfotografie.
Wat ik ook erg leuk vind om te doen is het samenstellen van beelden in collages. En dat dan specifiek in een 3x3 kader. Soms levert dat een kaleidoscopisch beeld op en soms ook een verzameling waar je toch even langer naar blijft kijken.

Ik probeer het gewone op een ongewone (= eigen) manier vast te leggen.
Aan u te beoordelen of ik daar in slaag. Mijn beloning zit in uw aandacht en als het kan de aanschaf van 1 of meer foto's.

Staan al mijn foto's hier op Werk aan de Muur? Nee, ik publiceer mijn foto's ook op mijn eigen website (robvanderpijll.weebly.com); op Instagram (@rvdp62) en op Facebook.
Ziet u daar iets wat niet hier te vinden is .... een berichtje en ik zet het hier op deze site.

Ik hoop dat u plezier beleeft aan wat ik u hier laat zien.

met vriendelijke groet,

Rob van der Pijll

Alle werken van Rob van der Pijll


Waarom je kiest voor At the beach (5) als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

At the beach (5) van Rob van der Pijll

Koop de foto At the beach (5) van Rob van der Pijll op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 371 036
Kies het materiaal Meer informatie
Art Frame
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
140,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden