At the end of the world (Cabo de São Vicente / Algarve / Portugal)

van Dirk Wiemer

- Werkcode: 173 519

Dirk Wiemer over At the end of the world (Cabo de São Vicente / Algarve / Portugal)

At the end of the world (Cabo de São Vicente / Algarve / Portugal)
At the end of the world (Cabo de São Vicente / Algarve / Portugal) vind je in de categorieën Algarve, Atlantische Oceaan, Avond, Blauwe uur, Contemporary, Eenzaamheid, Fietsen, Fotografie, Gloeien (metallurgie), Kaap Sint-Vincent, Kust, Portugal, Romaanse kunst, Ruhe, Steilküste, Steilufer, Stilte, Vuurtorens, Wolkenkrabbers, Zon en Zonsondergang.
Dirk Wiemer profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Dirk Wiemer

Dirk Wiemer is een ambitieuze amateurfotograaf, vooral op het gebied van landschaps- en natuurfotografie. Vooral heeft het hem de landschappelijke schoonheid op het schiereiland Fischland-Darß-Zingst en het eiland Rügen aan de Baltische kust en op het Noord-Friese eiland Sylt voor de Noordzeekust van Sleeswijk-Holstein gedaan. Hij dwaalt met zijn camera maar ook regelmatig door de prachtige duinen van Jutland in Denemarken. Tijdens zijn reizen maakt hij graag foto's. De foto's doen denken aan zoveel mooie momenten. Hij deelt haar maar al te graag met anderen die hier en daar mochten blijven.

Alle werken van Dirk Wiemer


Meer weten over Dirk Wiemer?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor At the end of the world (Cabo de São Vicente / Algarve / Portugal) als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

At the end of the world (Cabo de São Vicente / Algarve / Portugal) van Dirk Wiemer

Koop de foto At the end of the world (Cabo de São Vicente / Algarve / Portugal) van Dirk Wiemer op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 173 519
Kies het materiaal Meer info
Art Frame
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
108,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden