Auerhoen vrouwtje met drie jongen van Beschermingswerk voor aan uw muur

Werkcode: 431 336 Kopieer de werkcode

Beschermingswerk voor aan uw muur profielfoto Auerhoen vrouwtje met drie jongen in taiga woud van noord Finland.

Dit werk wordt aangeboden door Beschermingswerk voor aan uw muur

Deel van de opbrengsten van de verkopen van de natuurkunst voor aan de muur in deze online shop komen ten goede aan natuurbescherming organisaties en goede doelen die AGAMI een goed hart toedraagt.

Meer weten over Beschermingswerk voor aan uw muur?

Klantbeoordelingen

Dit werk heeft nog geen beoordelingen.
3.728 klanten geven ons een 4,7 / 5

    Petra
    Nederland
    5 / 5

    Superblij met ons nieuwe gedurfde kunstwerk aan de muur. Heeft zeer goed uitgepakt bij onze meubels, prachtige kwaliteit en perfect verzonden en ingepakt. Verder hele leuke updates over de maker en duidelijke tips over maten kiezen en ophangen. Voor herhaling vatbaar!

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in april 2019
    Elvira
    Nederland
    5 / 5

    Alles heel goed geregeld
    Ik heb 2 keer een werk aan de muur gekocht. Ik ben echt heel erg tevreden. Vooral de goede communicatie valt gewoon op. Als ik een vraag had werd dit snel beantwoord. Heel vriendelijk en doeltreffend. Dat maak je lang niet altijd mee bij online winkels. Ook de lijsten zijn heel netjes verpakt als ze worden bezorgd. Nette ophang haken en ook mooie uitstraling En kleur van de afbeelding. Voldoet aan de verwachtingen. Kortom zeer tevreden.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in september 2020
    Hennie
    Nederland
    4.5 / 5

    Na de bestelling wordt er door het team van werkaandemuur direct gereageerd per mail, vriendelijk en persoonlijk. De levering verloopt uitstekend en het resultaat van mijn werk aan de muur is mooier dan ik had durven dromen!

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in januari 2018
    H Pappot
    Nederland
    5 / 5

    Ontvangst op lokatie in Haarlem prima
    Via Internet aan het adres gekomen en een mooi exemplaar uitgezocht. In de winkel werden we prettig te woord gestaan en geadviseerd. We zijn zeer tevreden over het resultaat en zullen jullie aanbevelen!

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in maart 2020
    Kees Vermeer
    Nederland
    5 / 5

    De aangegeven levertijd van een week klopte perfect, alleen jammer dat dag van levering en tijd niet werden doorgegeven. De canvas doeken met afbeelding voldoen geheel aan onze verwachting en daar zijn we erg blij mee.

    Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in september 2021
    David Vijsma
    Nederland
    5 / 5

    Echt een uitstekend bedrijf die vooral qua communicatie een dikke 10 verdient. Als de mail onduidelijk is krijg je zoals in mijn geval een hele goede niet haastige uitleg van Simone . Echt een top bedrijf in de digitale oceaan.

    Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in augustus 2018
    René
    Nederland
    5 / 5

    Ruime keuze en prima service. Foto op aluminium was zeer scherp, helder en mooi afgewerkt. Netjes verpakt en geleverd op de afgesproken datum.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juli 2017
    F. van den Burg
    Nederland
    5 / 5

    4 zeer mooie schilderijen hier besteld. De levering verloopt voorspoedig! Wel even opletten bij aflevering of de verpakking niet beschadigd is, want dat hebben wij gehad. 1 schilderij was iets beschadigd! Beste Eigenaar, dat is al met u telefonisch besproken en verder geen probleem!

    Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in januari 2016
    Nol
    Nederland
    5 / 5

    Alles keurig verzorgd zoals afgesproken. Bijzonder vriendelijke mailtjes en de bezorging een dag uitstellen was geen probleem. We zijn blij met het mooie canvaswerk op onze slaapkamer. Heel handig is jullie app, om alvast een idee te krijgen hoe het werk zou staan.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2017
    Antoinette
    Nederland
    5 / 5

    Topservice
    Ik belde op vrijdag of een levering van een schilderij op dinsdag mogelijk was. Alles is in het werk gesteld om dat mogelijk te maken!! Zeer vriendelijk persoonlijk contact en dat alles zonder meerkosten. Echt top!! Schilderij mooi en volgens verwachting.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juni 2021
    M.Veen
    Nederland
    5 / 5

    Prachtige werken van hoge kwaliteit
    11 stuks werken besteld van verschillende afmetingen in acryl, prachtig resultaat, zeer netjes verpakt, goede zorg voor ophangsysteem, prima communicatie met medewerker van werk aan de muur over leverdatum ,echt fijne ervaring en aanbeveling

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in maart 2022
    Gerda
    Nederland
    5 / 5

    Zeer vriendelijke en snelle service, het eindresultaat van het werk dat voor ons gemaakt is, is geweldig, we zijn er heel blij mee!

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in april 2019

Plus- en minpunten

  • Ragscherpe afdrukken
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout
  • Optioneel verkrijgbaar met baklijst
  • Geen akoestische werking
  • Niet verwisselbaar

Een klassiek en tijdloos materiaal

Kunst op canvas doet het goed aan elke wand, maar komt helemaal tot zijn recht in een klassieke inrichting. Om je canvas schilderij of foto op canvas nog meer karakter te geven kan je kiezen voor een afwerking met baklijst.

Canvas schilderijen en fotografische kunst op canvas van Werk aan de Muur worden geprint op spierwit polykatoen canvas doek van de hoogste kwaliteit. Het canvas doek wordt strak opgespannen over een houten frame van duurzaam PEFC-goedgekeurd hout.

Meer weten?

Meer over Canvas en de andere materialen vind je op:

Koop dit vogel kunstwerk Auerhoen vrouwtje met drie jongen van Beschermingswerk voor aan uw muur op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en ArtFrame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Materiaal
Wat is dit?
Opties
Eigen maat…
Je hebt gekozen voor een doorlopende zijkant. Niet het hele werk zal van de voorkant te zien zijn.
170,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden