Aurora Borealis, Noorderlicht of Poollicht

van Hans Kool

- Werkcode: 383 868

Hans Kool over Aurora Borealis, Noorderlicht of Poollicht

Poollicht of Noorderlivht.
Het poollicht is een lichtverschijnsel in de aardatmosfeer. Het is vaak een lichte gloed of bestaat uit bewegende bogen, stralenbundels of gordijnen van licht; heel zelden is het zelfs vlammend. Soms staat aan de noordelijke horizon een boog waaruit de lichtstralen als zoeklichten omhoog schieten Soms, heel soms zie je opeens iets wat lijkt op een engel zwevend langs de hemel
Aurora Borealis, Noorderlicht of Poollicht vind je in de categorieën Digitale Kunst, Duisternis, Fotografie, Groen, Hemel, IJsland, Icelandair, Nachtfotografie, Noorderlicht, Religie, Scandinavië en Vuur.
Hans Kool profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Hans Kool

Hey!
Welkom in mijn shop bij Werken aan de Muur .
Door mijn reizen in Europa heb ik soms de gelegenheid om mooie beelden te maken.
Dedigitale Fotografie brengt meer creatieve mogelijkheden zoals panorama fotografie en het verhogen van de dynamisch bereik van een foto.
Ik gebruik de zg. Digitale donkere Kamer om de wereld te laten zien hoe ik denk dat ze eruit zou moeten zien en hoe ik de wereld vaak beleef. Softwarematig kan het dynamische bereik worden verhoogd om zo de schoonheid van de wereld om ons heen te laten zien.

Mijn passie voor fotografie gaat terug naar de tijd dat ik nog jong was, ik spaarde toen ik 10 jaar was vele maanden voor mijn eerste camera, een kodak Instamatic box. Na het zien van de eerste resultaten wist ik: dit is het... Vele camera's zijn de revue gepasseerd sinds die eerste, de doka heeft plaatsgemaakt van snelle computers en hoewel de camera die ik nu gebruik veel geavanceerder is dan dat eerste kleine cameraatje met z'n kleine rode drukknopje, realiseer ik me dat de technologie veel minder belangrijk is dan onze ogen.
Een scene bekijken en weten wat en hoe je het wilt laten zien, dat is het meest belangrijk. Ook de kunst van het weglaten pas ik vak toe, zo moet de mens het vaak ontgelden en wordt niet in de beelden toegelaten.
Vaak lukt het ook om de wereld een heel klein beetje mooier te maken als de soms zo harde en lelijke werkelijkheid.

Ik hoop dat m'n werk je bevalt...
Als je vragen hebt kun je me altijd contacten!

Hans

Alle werken van Hans Kool


Waarom je kiest voor Aurora Borealis, Noorderlicht of Poollicht als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Aurora Borealis, Noorderlicht of Poollicht van Hans Kool

Koop dit digital art werk Aurora Borealis, Noorderlicht of Poollicht van Hans Kool als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 383 868
Kies het materiaal Meer informatie
Art Frame
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
106,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden