Facebook pixel
Avenue des Champs-Élysées zw

Avenue des Champs-Élysées zw van HP Fotografie

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Werkcode: 34986

Avenue des Champs-Élysées zw van HP Fotografie

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Maatwerk?
gratis verzending!
Avenue des Champs-Élysées zw van HP Fotografie

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

De Champs-Élysées (voluit Avenue des Champs-Élysées, lett. "Elysese-Veldenlaan") is de meest prestigieuze en breedste laan van Parijs. Mede dankzij zijn bioscopen, cafés en luxueuze winkels is het een van de bekendste straten ter wereld.
De avenue is 1910 meter lang, en loopt door het 8e arrondissement in het noordwesten van Parijs, vanaf de Place de la Concorde met de bekende obelisk in het oosten tot aan de Place Charles de Gaulle (de voormalige Place de l'Étoile) met de Arc de Triomphe in het westen. De Champs-Élysées maakt deel uit van de Axe historique. De oostzijde van de trekpleister wordt begrensd door volle groene bomen en gebouwen als het Théâtre Marigny en het Grand Palais (met daarbinnen het Palais de la Découverte).

Over HP Fotografie

HP Fotografie profielfotoIk ben Helpens Peter, geboren in 1967 te Etterbeek. Ik woon sinds enkele jaren in Heist-op-den-berg. Ik maak al meerdere jaren foto's die ook te zien zijn op mijn website. Sinds meerdere jaren een grote voorliefde voor fotografie, een hobby die ik altijd ben blijven koesteren en waar ik nog steeds het grootste plezier aan beleef, en steeds tot de vaststelling moet komen dat men steeds tijd tekort komt om mooie momenten vast te leggen. Je kunt me overal vinden met mijn camera, in iedere denkbare omgeving, bij elke gelegenheid. Om mooie momenten vast te leggen, geniet ik van alles om me heen om juist op het goede moment de zo geliefde knop in te drukken. Sommige dromen worden werkelijkheid en juist die werkelijkheid wil ik in beeld brengen, zodat jij bij mijn foto?s opnieuw weg kunt dromen.

Alle werken