Shop nu met 10% woonseizoen korting Nog 3 dagen en 10 uur geldig!

Avondkoekoeksbloem collage in wit met zachte achtergrond - foto schild

van Marianne van der Zee

- Werkcode: 955 643

Marianne van der Zee over Avondkoekoeksbloem collage in wit met zachte achtergrond - foto schild

Dit mooie witte bloemetje, de Avondkoekoeksbloem, is 's avonds op zijn mooist en trekt nachtvlinders aan door zijn zoete geur. De De Latijnse naam is Silene latifolia.
De bloem heeft iets fragiels en teers.

Door met diverse opnamen door elkaar te werken en een structuur van beweging toe te voegen wilde ik dat gevoel in het beeld overbrengen.
Avondkoekoeksbloem collage in wit met zachte achtergrond - foto schild vind je in de categorieën Collage, Creativiteit, Digitale Kunst, Exclusief, Fotografie, ICM, Schilderijen, Teer, Wit, dubbel, fine art, schilderachtig en zachtheid.
Marianne van der Zee profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Marianne van der Zee

Ik geniet ervan om de dingen die me aanspreken te kunnen vastleggen met mijn camera. Hoewel ooit gestart als architectuurfotograaf vind ik het werken in en met andere disciplines ook erg leuk en uitdagend. Kleuren, lijnen, vormen vastleggen of een "eigen beeld" creëren, ik doe het allemaal even graag.


Opleiding:

Ik ben gestart met een opleiding voor architectuur fotografie met als mentor Robert Oerlemans docent fotografie kunstacademie Den Haag.
Later gevolgd door een 4 jarige art-studie "beeldend" bij het UCK te Utrecht en een cursus zeefdrukken bij het CKE te Eindhoven.

Hoewel ik nog steeds, nu als vrij werk, in hoofdzaak architectuur fotografeer vind ik het werken in en met andere disciplines ook uitdagend.
Bijvoorbeeld door het maken van collages, fotograferen van natuur- in de sfeer van de 17e eeuw of het combineren van tekenen en fotografie met
Photoshop. Ook een "eigen beeld" creëren door middel van uitsneden van foto's of combinaties van technieken/materialen/collages is iets wat ik graag doe.

Voor de architectuur fotografie gaat mijn voorliefde uit naar moderne architectuur liefst gefotografeerd in zwart-wit hetgeen, in mijn beleving,
het lijnenspel beter tot zijn recht doet komen.

Alle werken van Marianne van der Zee


Waarom je kiest voor Avondkoekoeksbloem collage in wit met zachte achtergrond - foto schild op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Avondkoekoeksbloem collage in wit met zachte achtergrond - foto schild van Marianne van der Zee

Koop dit digital art werk Avondkoekoeksbloem collage in wit met zachte achtergrond - foto schild van Marianne van der Zee als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 955 643

Shop nu met 10% korting
Nog 3 dagen en 10 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
119,-107,- Nu gratis verzending!
10% korting verrekend!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.