Avondzicht op Amsterdam

van Rob IJsselstein

- Werkcode: 132 795

Rob IJsselstein over Avondzicht op Amsterdam

De foto is 's-avonds genomen vanaf het Nemo museum en laat het Oosterdok zien met daarachter de Prins Hendrikkade. Rechts op de foto is ook de Oude Kerk te zien.
Let op: deze foto is niet zo scherp als gebruikelijk, maar laat prima afdrukken zien tot 60 bij 30 cm.
Avondzicht op Amsterdam vind je in de categorieën Amsterdam, Avond, De Oude Kerk, Fotografie, Havens, Nachtfotografie, Nederland, Oosterdok, Prins Hendrikkade en Stedelijke landschappen.
Rob IJsselstein profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Rob IJsselstein

Landschappen en stadsgezichten zijn mijn meest geliefde onderwerpen. Daarbij zoek ik naar schoonheid in het beeld; dat kan komen van elk van compositionele elementen als lijnen, vormen, ritmes, licht/donker, kleurencombinaties. Voor mij is een foto geslaagd, als ik hem ophang aan de muur en er maandenlang van kan genieten zonder dat er irritaties over onvolkomenheden ontstaan. Onderwerpen vind ik meestal buiten, in de natuur of in de stad. Op de vele reizen, die ik maak, maar ook vlak bij de deur. Mijn foto's zijn regelmatig gepubliceerd in dagbladen en tijdschriften. Ook zijn foto's te zien geweest in meerdere exposities in de Alphense regio. Heel veel geleerd heb ik in de drie jaar (2007 tot 2010), die ik in de Verenigde Staten heb gewoond, gewerkt en gefotografeerd. Inmiddels heb ik twee fotoboeken uitgegeven met foto's van Alphen aan den Rijn, waar ik woon.

Alle werken van Rob IJsselstein


Waarom je kiest voor Avondzicht op Amsterdam als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Avondzicht op Amsterdam van Rob IJsselstein

Koop de foto Avondzicht op Amsterdam van Rob IJsselstein op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 132 795
Kies het materiaal Meer informatie
Art Frame (Print op doek)
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
169,- Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.