Shop nu met 10% korting Nog 3 dagen en 5 uur geldig!

Avontuurlijk en vrij leven

van Ina Wuite

- Werkcode: 372913

Ina Wuite over Avontuurlijk en vrij leven

Een collage over vrijheid; het vrije leven, wanneer je je niet meer laat beperken door de grenzen in je hoofd. Breek uit de sleur, geniet van de vrijheid, het avontuur! Het leven is één grote ontdekkingstocht.
Avontuurlijk en vrij leven vind je in de categorieën Abstract, Collage, Freedom, Geluk, Graffiti, Modern, Vrijheid (filosofie), abstracte collage, collage kunstenaars, collagekunst, happiness, mixedmedia en posterkunst.
Ina Wuite profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Ina Wuite

Ik maak collages en abstract expressionistische kunst op doek, papier, oude dozen... Altijd op zoek naar het spontane, de ultieme vrijheid in het schilderen en creëren. Ik wil kunst maken zonder erbij na te denken en daarvoor helpt het me om bijvoorbeeld op grote stukken karton van dozen te schilderen en te tekenen. Ik werk zo vrij mogelijk en daardoor maak ik het onderbewustzijn zichtbaar, zie ik wat er in me leeft en eruit wil komen. Een bijzonder proces, altijd verrassend voor mijzelf. Ook maak ik collages van zelfgemaakt collagemateriaal; dat zijn uitprobeersels, tekeningetjes, beschilderde vellen papier. Ook hier weer: ik maak het spontaan zonder doel, want pas dan is het vrij.

Alle werken van Ina Wuite


Waarom je kiest voor Avontuurlijk en vrij leven op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Avontuurlijk en vrij leven van Ina Wuite

Koop de collageAvontuurlijk en vrij leven van Ina Wuite op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 372913

Shop nu met 10% korting
Nog 3 dagen en 5 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
110 99 Nu gratis verzending!
10% korting verrekend!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.