Ayers Rock - Uluru

Ayers Rock - Uluru van Koos Glas

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

  • Ayers Rock - Uluru van Koos Glas thumbnail
  • Canvas thumbnail
  • Canvas alternatief thumbnail
  • Canvas alternatief thumbnail
  • Canvas video thumbnail
Werkcode: 147982

Ayers Rock - Uluru van Koos Glas

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
gratis verzending!
Ayers Rock - Uluru van Koos Glas

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

De bekende Ayers Rock, een symbool voor de oorspronkelijke bewoners van Australia. Dit is een zeer religieuze plaats voor de Aboriginals. De rock wordt verbonden met de 'dreamtime' en alle facetten van de rock hebben een bepaalde betekenis en is als het ware de bijbel voor de aboriginals. Deze foto heb ik genomen tijdens de zonsondergang.

Over Koos Glas

Koos Glas profielfotoSinds klein jochie ben ik al geinteresseerd in het maken van prachtige foto`s. Ik heb mijzelf daarin zo breed mogelijk ontwikkeld en ontwikkel mijzelf nog steeds door veel te lezen en uit te proberen. Een fotograaf is nooit uitgeleerd en dat maakt dit vak ook zo mooi!Ik streef naar perfectie, wat echter natuurlijk een utopie is. Een perfecte foto bestaat namelijk niet. Bij het maken van een foto, ben ik volledig in mijn werk verzonken en probeer dat ook over te brengen in mijn werk. Elke foto is voor mij een uniek, nooit terugkerend moment en juist dat moment wil ik graag vastleggen..

Alle werken