Aziatische Kleinklauwotter van Beeld Creaties Ed Steenhoek | Fotografie en Kunstmatige Beelden

Werkcode: 971 176 Kopieer de werkcode

Beeld Creaties Ed Steenhoek | Fotografie en Kunstmatige Beelden profielfoto Potret van een visetende aziatische kleinklauwotter, de kleinste ottersoort.
De Aziatische kleinklauwotter leeft in Azië. In India, China en Zuidoost-Azië kun je deze ottersoort tegenkomen in het wild. Zij leven voornamelijk in natte gebieden, zoals mangrove, moerassen en rivieren. Het jachtgebied van de kleinklauwotters kan heel groot zijn, wel 30 vierkante kilometer. Binnen hun gebied hebben de otters vaste paden en routes. Deze markeren ze door regelmatig een heerlijke dampende hoop mest neer te leggen. Ook wrijven zij hun lichaam tegen bomen, stenen en van alles aan. Indringers zijn dus ook zeker niet welkom in het gebied! De kleinklauwotters hebben maar gedeeltelijk zwemvliezen tussen hun tenen, hierdoor zijn zij de slechtste zwemmers onder de otters. Deze otters zijn daarom ook vaker op het land te vinden. Hun kleine ronde oren en neus zijn wel aangepast aan het leven in het water. Zij kunnen deze onder water afsluiten. Onder de bruine haren hebben zij een zeer dichte en donzige ondervacht, die houdt de otters warm als zij zwemmen.

Dit werk wordt aangeboden door Beeld Creaties Ed Steenhoek | Fotografie en Kunstmatige Beelden

Ontdek een wereld waar de wilde schoonheid van de natuur de majestueuze gratie van de lucht ontmoet! Welkom in mijn galerij, een samengestelde verzameling adembenemende foto's en kunstzinnige creaties die de essentie van de wereldwonderen vastleggen. Van de levendige levens van dieren in hun natuurlijke omgeving tot de strakke lijnen van vliegtuigen die erboven vliegen: mijn collectie biedt een uniek perspectief op de schoonheid van de wereld. Vind tussen deze dynamische onderwerpen momenten van rust in mijn serene landschappen, waarbij elk stuk een bewijs is van de diverse schoonheid van de planeet.

Ik nodig je uit om mijn galerij te verkennen en het perfecte stuk te vinden om je muren te versieren en je ruimte te transformeren met een stukje van de pracht van de wereld. Heb je die nog niet gevonden? Maak je geen zorgen! Mijn verzameling evolueert voortdurend en er komen regelmatig nieuwe toevoegingen bij. Dus of je nu een terugkerende liefhebber bent of een nieuwe bewonderaar, houd mij in de gaten. Je perfecte foto wacht op je, klaar om je huis tot leven te wekken met zijn verhaal en schoonheid. Welkom en laat uw ontdekkingsreis beginnen!

Meer weten over Beeld Creaties Ed Steenhoek | Fotografie en Kunstmatige Beelden?

Dit werk heeft nog geen beoordelingen.
3.696 klanten geven ons een 4,7 / 5

Richard van Belzen
Nederland
5 / 5

In een woord geweldig, ruime keuze en prima service. Foto op canvas was zeer scherp, helder en mooi afgewerkt. Netjes verpakt en geleverd op de afgesproken datum.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in april 2017
S.A. Heyne
Nederland
3.5 / 5

het resultaat van mijn bestelling is bovenverwachting/ keurig verpakt aangekomen
ik heb nog onvoldoende ervaring met werk aan de muur. maar gelet op wat ik nu hebt besteld en keurig hebt ontvangen beveel ik werk aan de muur zeker aan Ik kan helaas nog geen foto sturen hoe deze aan de muur hangt..zijn bezig met de verhuizing

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in mei 2021
Cora Verwoerd -Meijer
Nederland
5 / 5

heel veel keus, voor ieder wat wils, mooie kwaliteit, perfect verpakt. Kortom heel blij met mijn keuze en ga zeker in de nabije toekomst weer op zoek naar iets moois voor aan de muur

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in april 2023
Gino
Nederland
4.5 / 5

Zeer tevreden
gebruikte materialen en de afwerking van het product. Alsook over de service hebben we zeker geen klachten. Doordat tijdens het transport 1 profiel beschadigd was geraakt (het zat alvast goed verpakt), werd dit op professionele wijze direct aangepakt en werd ons een nieuw toegestuurd. Dus ook over de service alleen maar lof. Deze shop kan ik zeker aanbevelen.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in april 2023
kobus heemskerk
Nederland
5 / 5

(Translated by Google) Very wide choice. Super helpful with advice and recommendations. Clear information regarding the installation. (Original) Zeer ruime keus. Fantastisch geholpen met advies en aanbevelingen. Duidelijke informatie mbt de montage.

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in juni 2023
Barend Haas
Nederland
5 / 5

Al een paar heel goede ervaringen met deze organisatie gehad. Wij waren uiterst tevreden over de gang van zaken en het resultaat. Voor herhaling vatbaar.

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in augustus 2017
Wilna Spaaij van Commenée
Nederland
5 / 5

Prachtig.
Prachtig, met veel zorgvuldigheid gemaakt en verstuurd.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in februari 2022
Hilde
Nederland
5 / 5

Super
Uitzoeken was al een feestje even checken hoe die boven mijn bank zou staan allemaal zo simpel te regelen en na dat de bestelling was geplaatst werd ik heel goed en op een hele leuke manier op de hoogte gehouden van de vorderingen van “mijn werk”. Ook de levering ging professioneel.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2021
Coppens Rudy
Nederland
3.5 / 5

mooie canvasfoto
mooie canvasfoto goed verpakt maar nogal duur

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in oktober 2021
Bob
Nederland
5 / 5

Top kunst en service
Tijdens een bezoek aan de showroom werd deskundig alle materialen getoond en uitgelegd waardoor inzicht werd verkregen wat het effect van het materiaal op het kunstwerk is. De bestelling was helaas door de vervoerder niet erg voorzichtig behandeld maar na een telefoontje en wat foto’s van de beschadigingen, kregen we supersnel een nieuw exemplaar. Hulde!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in augustus 2020
Hettie Nepveu
Nederland
5 / 5

Heel erg blij en tevreden met onze aanwinst

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in september 2023
Anneke
Nederland
5 / 5

goede communicatie, zorgvuldige verpakking en bezorging, last but not least een prachtige poster. Hij fleurt de hele kamer op.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in januari 2019

Plus- en minpunten

  • Eenvoudig wisselbaar: Werk is te vervangen door enkel een los doek te kopen
  • Optionele akoestische functie
  • Modern en betaalbaar alternatief voor canvas
  • Zelfbouw pakket, je zet het zelf eenvoudig in elkaar. Bekijk de montage instructies.

Een modern alternatief voor canvas

Met een moderne en dunne lijst in de kleuren wit, zwart, goud of aluminium hang je een prachtig Werk aan de Muur. En de afmeting is geen beperking. ArtFrame bestel je tot 15 bij 3 meter groot.

Tijd voor iets nieuws in huis? Bestel een los verwisselbaar doek en in een handomdraai verander je van look. Duurzaam én betaalbaar.

Last van galm in huis of kantoor? Kies voor de optionele geluiddempende panelen en pak het akoestiek probleem goed aan.

Koop Aziatische Kleinklauwotter van Beeld Creaties Ed Steenhoek | Fotografie en Kunstmatige Beelden op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en ArtFrame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Materiaal
Wat is dit?
Opties
Eigen maat…
ArtFrame zet je eenvoudig zelf in elkaar. Bekijk de zelfmontage instructies.
Een wisseldoek span je op in je bestaande ArtFrame.
112,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden