Aziatische Olifant in de regen in Thailand

Aziatische Olifant in de regen in Thailand van Fotojeanique .

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Aziatische Olifant in de regen in Thailand van Fotojeanique .

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 199778
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
108 gratis verzending!

Omschrijving

Een Aziatische olifant die geniet van een flinke regenbui in centraal Thailand. Olifanten zijn gek op water! Ze rollen in waterplassen en gooien modder met hun slurf tot ze moe zijn. Een fantastisch gezicht! Deze regenbui was een staartje van de tyfoon Haiyan die de Filipijnen zo hard heeft getroffen in 2013.

Deze foto is als Topfoto verkozen door Columbus Magazine. Ook staat deze foto in de kalender 2018 van National Geographic.

Over Fotojeanique .

Fotojeanique . profielfotoMijn hele leven ben ik al bezig met plaatjes schieten. Momenteel ben ik bezig met de opleiding tot fotograaf. Met mijn Canon 80D trek ik er graag op uit in Nederland maar vooral in het buitenland. Ik heb sinds kort ook een kleine thuisstudio waarin ik huisdieren fotografeer. Verder ben ik actief op een aantal fotografie websites. Columbus magazine heeft verscheidene foto's als Topfoto benoemd en National Geographic heeft een foto verkozen die nu in de scheurkalender van 2018 te zien is! Deze complimenten zetten mij nog meer aan om met mijn fotografie bezig te zijn. Ik hoop dat u mijn foto's ook kan waarderen! Als u iets van mij koopt wil ik u bij deze bedanken en heel veel plezier wensen met de foto!

Alle werken