B.B. King schilderij

B.B. King schilderij van Paul Meijering

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

B.B. King schilderij van Paul Meijering

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 166996
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
118 gratis verzending!

Omschrijving

Realistisch schilderij in acryl van de Amerikaanse bluesgitarist en singer-songwriter, The King of the Blues; B. B. King, geschilderd door de kunstenaar Paul Meijering - het originele schilderij is 90 x 120 cm en beschikbaar voor de verkoop.

Riley Ben King (Itta Bena (Mississippi), 16 september 1925 ? Las Vegas, 14 mei 2015), beter bekend als B.B. King, was een bekende Amerikaanse bluesgitarist en singer-songwriter. Op 15 december 2006 ontving B.B. King de hoogste burgeronderscheiding, de Presidential Medal of Freedom. B.B King wordt gezien als een van de grootste bluesartiesten aller tijden. Het muziekblad Rolling Stone plaatste King op de derde plaats in een lijst van de honderd beste gitaristen.

Zijn bekendste hit is zijn cover van "The Thrill Is Gone" uit 1970.

Over Paul Meijering

Paul Meijering profielfotoDe stijl die Paul Meijering voor zijn schilderijen hanteert is (bijna fotografisch) realistisch. Zijn werken zijn dan ook gebaseerd op foto's. De kunstenaar streeft er naar om een treffende gelijkenis te creëren met de (in vele gevallen beroemde) geportretteerde. Uiteraard werkt Paul Meijering eveneens in opdracht en kunt u elk gewenst persoon, huisdier, auto of wat u dierbaar is laten vastleggen in een schilderij.

Alle werken