BEAUTIFUL TONIGHT (gezien bij vtwonen)

Exclusief verkrijgbaar bij Werk aan de Muur

van db Waterman

- Werkcode: 128 757

db Waterman over BEAUTIFUL TONIGHT (gezien bij vtwonen)

Gezien op de VT wonen beurs en bij VT wonen, weer verliefd op je huis.
Mixed media en assemblage op papier. Dit werk hoort bij de serie 'collages'. De collages zijn opgebouwd met allerlei foto's, plaatjes en afbeeldingen die ik in de loop der jaren heb verzameld. Als eerste schilder ik een ondergrond met aquarel of acrylverf en bewerk deze met stempeldruk, verfspatten en krabbeltekeningen. Daarop wordt de collage in lagen aangebracht en soms weer losgetrokken om een oud en verweerd effect te creëren. Door de lagen over elkaar heen aan te brengen ontstaat een transparant effect, zoals alleen met aquarelverf mogelijk is. De eerste lagen zijn zichtbaar door de collage lagen heen. De meeste collages zijn bewerkt met acrylverf, in de vorm van stempelwerk of gewoon overgeschilderd. Daarnaast gebruik ik vaak een balpen of potlood om op de collages te tekenen. Er zullen veel kleine details zichtbaar worden als het werk geprint is op een groter formaat.
BEAUTIFUL TONIGHT (gezien bij vtwonen) vind je in de categorieën 1950-1959, Abstract, Aquarel, Bestsellers in Frankrijk, Bloemen, Collage, Contemporary, Decoratie, Decoratieve kunst, Early Dew, Emotie, Expressionisme, Figuur, Fotografie, Gelaagdheid, Geluk, Gevoel, Illustraties, Kunst, Kunst voor moeders, Liefde, Menselijk ras, Mensen, Model (persoon), Modern, Nachtfotografie, Oude Meester stijlen, Pastel, Persoon, Portret, Romantische droomwereld, Schilderijen, Schoonheid, Silhouet, Tekeningen, Textuur, Tijd, Tijdschrift, Tranquil Dawn, Transparantie, Vintage, Vrouw, Woonstijl Romantisch, vtwonen, vtwonen beurs 2016 en vtwonen beurs 2019.
db Waterman profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door db Waterman

Ik herinner me dat ik als jong meisje, graag foto's knipte uit tijdschriften om mijn schoolagenda's, boeken en zelfs mijn slaapkamer deur te beplakken. Voeg daarbij de fascinatie die ik altijd heb gehad voor muren vol met oude affiches, afbladderende verf, scrappy billboards en verweerde verf. Geheel onbedoeld vond ik een nieuwe manier van werken, waarin ik me plezierig en comfortabel thuis voel. Wat begon als het kopiëren van oude muren met versleten posters is uitgegroeid tot een groot aantal series met nieuwe visuele verhalen. Niet gewoon eclecticisme, maar het samenbrengen van veel schijnbaar onsamenhangende verhaallijnen tot een geheel nieuw verhaal, mijn eigen persoonlijke verhaal. Aanvankelijk ontbrak het aan een ding dat erg belangrijk is voor mij; de transparantie die normaliter alleen mogelijk is met het gebruik van aquarel. De meedogenloze gelaagdheid van transparante aquarellen is een uitdaging die ik niet zou willen missen en na veel vallen en opstaan ben ik er eindelijk in geslaagd de collages zo transparant te maken als een aquarel. Elke laag papier, olie, acryl, potlood, krijt, balpen, waterverf, inkt, houtskool en alles wat ik gebruik, blijft zichtbaar in het kunstwerk.

Alle werken van db Waterman


Meer weten over db Waterman?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Klantbeoordelingen van BEAUTIFUL TONIGHT (gezien bij vtwonen) 5 / 5 (2 beoordelingen)

Ingrid de Koning Geverifieerde klant
Nederland
5 / 5

Mooi kunstwerk, heel blij mee.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh 26 mei 2019
Elly Geverifieerde klant
Nederland
5 / 5

Vriendelijk en accuraat mailcontact. Actuele vorderingen van de produktie worden steeds gemeld. Snelle levering en perfect verpakt afgeleverd. Prachtig produkt.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh 20 mei 2019
Lees alle beoordelingen

Waarom je kiest voor BEAUTIFUL TONIGHT (gezien bij vtwonen) als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

BEAUTIFUL TONIGHT (gezien bij vtwonen) van db Waterman

Koop de illustratie BEAUTIFUL TONIGHT (gezien bij vtwonen) van db Waterman op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Exclusief verkrijgbaar bij Werk aan de Muur
Werkcode: 128 757
Kies het materiaal Meer info
Art Frame
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
228,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden