Exclusief verkrijgbaar bij Werk aan de Muur

BEAUTIFUL TONIGHT (gezien bij vtwonen) van db Waterman

Werkcode: 128 757 Kopieer de werkcode

db Waterman profielfoto Gezien op de VT wonen beurs en bij VT wonen, weer verliefd op je huis.
Mixed media en assemblage op papier. Dit werk hoort bij de serie 'collages'. De collages zijn opgebouwd met allerlei foto's, plaatjes en afbeeldingen die ik in de loop der jaren heb verzameld. Als eerste schilder ik een ondergrond met aquarel of acrylverf en bewerk deze met stempeldruk, verfspatten en krabbeltekeningen. Daarop wordt de collage in lagen aangebracht en soms weer losgetrokken om een oud en verweerd effect te creëren. Door de lagen over elkaar heen aan te brengen ontstaat een transparant effect, zoals alleen met aquarelverf mogelijk is. De eerste lagen zijn zichtbaar door de collage lagen heen. De meeste collages zijn bewerkt met acrylverf, in de vorm van stempelwerk of gewoon overgeschilderd. Daarnaast gebruik ik vaak een balpen of potlood om op de collages te tekenen. Er zullen veel kleine details zichtbaar worden als het werk geprint is op een groter formaat.

Dit werk wordt aangeboden door db Waterman

Ik herinner me dat ik als jong meisje, graag foto's knipte uit tijdschriften om mijn schoolagenda's, boeken en zelfs mijn slaapkamer deur te beplakken. Voeg daarbij de fascinatie die ik altijd heb gehad voor muren vol met oude affiches, afbladderende verf, scrappy billboards en verweerde verf. Geheel onbedoeld vond ik een nieuwe manier van werken, waarin ik me plezierig en comfortabel thuis voel. Wat begon als het kopiëren van oude muren met versleten posters is uitgegroeid tot een groot aantal series met nieuwe visuele verhalen. Niet gewoon eclecticisme, maar het samenbrengen van veel schijnbaar onsamenhangende verhaallijnen tot een geheel nieuw verhaal, mijn eigen persoonlijke verhaal. Aanvankelijk ontbrak het aan een ding dat erg belangrijk is voor mij; de transparantie die normaliter alleen mogelijk is met het gebruik van aquarel. De meedogenloze gelaagdheid van transparante aquarellen is een uitdaging die ik niet zou willen missen en na veel vallen en opstaan ben ik er eindelijk in geslaagd de collages zo transparant te maken als een aquarel. Elke laag papier, olie, acryl, potlood, krijt, balpen, waterverf, inkt, houtskool en alles wat ik gebruik, blijft zichtbaar in het kunstwerk.

Meer weten over db Waterman?

2 beoordelingen 5 / 5
BEAUTIFUL TONIGHT (gezien bij vtwonen) heeft 2 beoordelingen.

Ingrid de Koning Geverifieerde koper van dit werk
Nederland
5 / 5

Mooi kunstwerk, heel blij mee.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in april 2019
Elly Geverifieerde koper van dit werk
Nederland
5 / 5

Vriendelijk en accuraat mailcontact. Actuele vorderingen van de produktie worden steeds gemeld. Snelle levering en perfect verpakt afgeleverd. Prachtig produkt.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in mei 2019
J Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

ziet er uit zoals op de site
Al meerdere dingen besteld via Werk aan de muur, Goed verpakt en degelijk.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in maart 2022
Ben Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

Prachtig schilderij. Precies, zoals aangegeven, erg goed verpakt verzonden. Prijs-kwaliteit klopt aks een bus

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in mei 2023
Noel Geverifieerde koper
Nederland
4.5 / 5

mooi aanbod en materiaalkeuzen goede info over besteltraject en netjes en snel geleverd

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in maart 2018
Harm Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

Goede en snelle klantenservice.
Wij hebben een mooi groot canvasdoek besteld. Snelle levering en duidelijke updates tijdens dit proces. Helaas kwam het doek beschadigd aan. Dankzij vlotte reacties van Rosanne naar volle tevredenheid opgelost. Zo kan het blijkbaar ook!!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in oktober 2022
Lia Geverifieerde koper
Nederland
4.5 / 5

Top aankoop!
Erg blij met het schilderij op doek met akoestische panelen. We zijn goed op de hoogte gehouden wat de status van onze aankoop was. Ook de vragen aan Lianne worden snel en goed beantwoord. Echt een aanrader.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in februari 2020
Katy Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

Prettig
Duidelijke mail over je bestelling. Goed te bereiken. Netjes verpakt en een heel mooi schilderij

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in oktober 2020
Thomas Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

Een verrijking voor het huis
Haarscherp en strak geprint op Canvas, veel diepte in de foto en een echte eyecatcher in de woonkamer. Ben er erg blij mee.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in februari 2020
Hans Geverifieerde koper
Nederland
4.5 / 5

Zeer mooie kwaliteit
Werk aan de muur doet wat ze beloven. Echt mooie afdrukkwaliteit en ook degelijk uitgevoerd met perfect ophangsysteem. In ons geval een aluminium uitvoering.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in januari 2022
Nanda Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

Super leuke mailtjes ontvangen nadat wij besteld hadden. Ons schilderij staat prachtig. Goede aflevering. Heel blij mee. Volgende keer bestellen wij weer bij Werk aan de Muur. Dikke dikke 10.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juni 2019
Mariska Geverifieerde koper
Nederland
4 / 5

Top schilderij en prettige communicatie
Na nette bezorging van het bestelde werk, bleek het schilderij beschadigd te zijn tijdens het proces. Na overleg werd er een nieuw werk op gestuurd en was het zelfs nog mogelijk om een aanpassing te doen. Zeer tevreden over de correcte afhandeling door alleraardigste medewerker van Werk aan de Muur. Erg blij met ons schilderij wat inmiddels hangt.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in mei 2022

Plus- en minpunten

  • Ragscherpe afdrukken
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout
  • Optioneel verkrijgbaar met baklijst
  • Geen akoestische werking
  • Niet verwisselbaar

Een klassiek en tijdloos materiaal

Kunst op canvas doet het goed aan elke wand, maar komt helemaal tot zijn recht in een klassieke inrichting. Om je canvas schilderij of foto op canvas nog meer karakter te geven kan je kiezen voor een afwerking met baklijst.

Canvas schilderijen en fotografische kunst op canvas van Werk aan de Muur worden geprint op spierwit polykatoen canvas doek van de hoogste kwaliteit. Het canvas doek wordt strak opgespannen over een houten frame van duurzaam PEFC-goedgekeurd hout.

Meer weten?

Meer over Canvas en de andere materialen vind je op:

Koop dit bloemen kunstwerk BEAUTIFUL TONIGHT (gezien bij vtwonen) van db Waterman op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en ArtFrame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Materiaal
Wat is dit?
Opties
Eigen maat…
204,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden