BIT OF HAPPINESS

BIT OF HAPPINESS van db Waterman

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

BIT OF HAPPINESS van db Waterman

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 624517
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
159 gratis verzending!
Dit werk is exclusief verkrijgbaar bij Werk aan de Muur Door vakmensen speciaal voor jou op maat gemaakt

Omschrijving

Kinderen inspireren me. Hun vermogen om eender welke rotte situatie te overstijgen is verbazingwekkend. Tag spelen in de ruïnes van een gebombardeerde Syrische stad. Voetballen in de meest ellendige buurten. Ze zijn altijd op zoek naar licht. Ze zullen de toekomst redden die onze generaties echt hebben verknald, en ons er zelfs niet de schuld van geven. Als we het kind maar wat meer in onszelf konden houden, zouden we niet zo'n puinhoop hebben. Kunst kan ons helpen onze kinderlijke onschuld terug te vinden

Al mijn kunstwerken zijn geïnspireerd op verweerde muren met posters, afbladderende verf en allerlei dingen die in verval zijn geraakt.
Met deze elementen probeer ik iets nieuws te creëren, iets moois.
Dit specifieke kunstwerk maakt deel uit van de serie Collages. Deze collages zijn gebouwd met allerlei foto's, foto's en afbeeldingen die ik in de loop der jaren heb verzameld.
Ik verzamel originele fotografie, diverse papiersoorten, acryl, olie, houtskool, inkt en potlood in mijn werken. Ik heb altijd genoten van het uiterlijk van verweerde muren bedekt met afbladderende verf en oude posters, en ik herleef deze esthetiek met hopelijk een scherp en professioneel oog.

Techniek: Collage, Acryl en tekenen op papier, structuur

Dit werk wordt aangeboden door db Waterman

db Waterman profielfotoIk herinner me dat ik als jong meisje, graag foto's knipte uit tijdschriften om mijn schoolagenda's, boeken en zelfs mijn slaapkamer deur te beplakken. Voeg daarbij de fascinatie die ik altijd heb gehad voor muren vol met oude affiches, afbladderende verf, scrappy billboards en verweerde verf. Geheel onbedoeld vond ik een nieuwe manier van werken, waarin ik me plezierig en comfortabel thuis voel. Wat begon als het kopiëren van oude muren met versleten posters is uitgegroeid tot een groot aantal series met nieuwe visuele verhalen. Niet gewoon eclecticisme, maar het samenbrengen van veel schijnbaar onsamenhangende verhaallijnen tot een geheel nieuw verhaal, mijn eigen persoonlijke verhaal. Aanvankelijk ontbrak het aan een ding dat erg belangrijk is voor mij; de transparantie die normaliter alleen mogelijk is met het gebruik van aquarel. De meedogenloze gelaagdheid van transparante aquarellen is een uitdaging die ik niet zou willen missen en na veel vallen en opstaan ben ik er eindelijk in geslaagd de collages zo transparant te maken als een aquarel. Elke laag papier, olie, acryl, potlood, krijt, balpen, waterverf, inkt, houtskool en alles wat ik gebruik, blijft zichtbaar in het kunstwerk.

Alle werken