BLOOM OF ROSE

van db Waterman

- Werkcode: 877 035

db Waterman over BLOOM OF ROSE

Een zeer grote hoeveelheid bloemen, samengebracht in een collage.
Elke bloem is één foto. Onder de lagen met bloemen zitten stukjes acryl schilderingen van eerdere kunstwerken die ik heb gemaakt. Door de transparantie zijn deze nog licht zichtbaar. Daardoor krijgt dit kunstwerk een grote diepte.
BLOOM OF ROSE vind je in de categorieën Bloemen & Planten, Collage, Digitale Kunst, Fotografie, Klaproos, Kleuren, Kunst, Lente, Paeonia, Schilderijen, Transparantie (optiek) en Zomer.
db Waterman profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door db Waterman

Ik herinner me dat ik als jong meisje, graag foto's knipte uit tijdschriften om mijn schoolagenda's, boeken en zelfs mijn slaapkamer deur te beplakken. Voeg daarbij de fascinatie die ik altijd heb gehad voor muren vol met oude affiches, afbladderende verf, scrappy billboards en verweerde verf. Geheel onbedoeld vond ik een nieuwe manier van werken, waarin ik me plezierig en comfortabel thuis voel. Wat begon als het kopiëren van oude muren met versleten posters is uitgegroeid tot een groot aantal series met nieuwe visuele verhalen. Niet gewoon eclecticisme, maar het samenbrengen van veel schijnbaar onsamenhangende verhaallijnen tot een geheel nieuw verhaal, mijn eigen persoonlijke verhaal. Aanvankelijk ontbrak het aan een ding dat erg belangrijk is voor mij; de transparantie die normaliter alleen mogelijk is met het gebruik van aquarel. De meedogenloze gelaagdheid van transparante aquarellen is een uitdaging die ik niet zou willen missen en na veel vallen en opstaan ben ik er eindelijk in geslaagd de collages zo transparant te maken als een aquarel. Elke laag papier, olie, acryl, potlood, krijt, balpen, waterverf, inkt, houtskool en alles wat ik gebruik, blijft zichtbaar in het kunstwerk.

Alle werken van db Waterman


Meer weten over db Waterman?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor BLOOM OF ROSE op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

BLOOM OF ROSE van db Waterman

Koop dit digital art werk BLOOM OF ROSE van db Waterman als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 877 035
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
189,- Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.