BMW 6-serie Cabriolet

BMW 6-serie Cabriolet van Maarten van Hemel

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

BMW 6-serie Cabriolet van Maarten van Hemel

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 352203

8% Hemelvaart korting
Nog 18 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
87 80 gratis verzending!

Omschrijving

Met de vele cabrio’s rond de ton waar je uit kunt kiezen ligt keuzestress voor de hand. Gelukkig maakt BMW met de 650i deze keuze eenvoudiger. Dit is waarom:
Al vijf jaar opereert BMW met de tweedeurs haast ongestoord in het premiumsegment. Met paar subtiele aanpassingen wilde BMW het model scherp houden in, en scherp is hij zeker.
De akoestiek van de BMW TwinPower Turbo 8-cilinder benzinemotor vindt volop weerklank in zowel de binnen- als buitenkant van de auto. De 8-cilinder combineert twee turbo’s met valvetronic, dubbele VANOS en High Precision Injection met spoelinjectoren. De V8 biedt tot slot een maximum koppel van 650Nm en indrukwekkende krachtreserves in elke snelheid. Springt het licht op groen? Dan zit je in slechts 4.6 seconde op 100 km/h. Prima wegrijden dus!
Scherp de bochten door
Met de Integral Active Steering worden de achterwielen benut voor het bochtenwerk. Dit betekent meer wendbaarheid, lichtvoetigheid en rijcomfort. Zo sturen bij snelheden tot de 60 km/h de achterwielen tegengesteld aan de voorwielen. Bij snelheden vanaf de 60 km/u sturen de achterwielen juist in dezelfde richting als de voorwielen, wat zorgt voor een toename van de koersstabiliteit. Zeker bij de langere ritten merk je duidelijk dat het reiscomfort toeneemt doordat je veel soepeler door de bochten glijdt.

Dit werk wordt aangeboden door Maarten van Hemel

Maarten van Hemel profielfotoHi, ik ben founder en fotograaf van ParkedInHolland.nl

Het begon allemaal bij de geboorte, vanaf die dag bestond er nog maar één ding, auto’s. De enthousiasme voor klassieke auto’s liep uit de hand, het moest een kant op, ik moest het op een wijze zien vast te leggen zodat ik het kon delen met m’n petrolhead vrienden.

Op dat moment bedacht ik Parked in Holland, al het openbare kunstwerk vastgelegd op Instagram, met veel plezier rij vandaag de dag stad en land af om de mooiste auto’s en evenementen vast te leggen.

Ik hoop dat er een mooie voor jou tussen zit en het lijkt me geweldig als deze bij je thuis of in de garage aan de muur komt!

Groet,
Maarten van Hemel

Alle werken