BRUGWACHTERS van Ted van den Aarssen

Werkcode: 771 117 Kopieer de werkcode

Ted van den Aarssen profielfoto De passage van de brug, aan boord de brug die bemand is. Het vertrouwen: geloof, hoop en liefde die verder reiken dan het zwart van verlatenheid.

Dit werk wordt aangeboden door Ted van den Aarssen

LEVENSBESCHOUWING, SPIRITUALITEIT EN LEVENSKUNST IN PRAKTIJK

DIGITALE VERTALINGEN EN VERTELLINGEN UIT AQUAREL, ECOLINE, PEN, INKT EN SPIEGELREFLEX

Het was de tijd waarin het smeltwater van zwarte sneeuw stilaan kleur kreeg. Het huis met uitzicht over een nieuwe horizon staat weer op onverwoestbare fundamenten. De vraag is wat ik aan de muur wil hebben. De beelden die ik zie passeren als een diavoorstelling tegen en in de voor- en achtergrond van een ogenschijnlijk lege, stille wand. Niets is wat het lijkt of schijnt te zijn.
Dan sta ik weer in de winter aan zee. De zee was nog nooit zo stil. Een hemel is staalblauw in de reflectie van hoog langsdrijvende ijskristallen die het licht in bekende en onbekende kleuren laten breken en exploderen.
Je staat op de horizon. In een oogopslag vertaal ik de impressie in aquarel, ecoline, pen en inkt. Later zal ik nog wat witbalans en oneindige sluitertijden en diafragmawaarden toevoegen. De scherptediepte mag ditmaal onbegrensd zijn. Alles mag weer samenvloeien. De megapixels zullen de boodschap mogen dragen.
Mijn favoriete werk? Het is dat venster met uitzicht over mijn winter aan zee.
Ik vind tussen de blauwdrukken nog een bestemmingsplan. De lockdown van mijn woonwinkel is voorbij. Afstand houden betekent voor mij nabijheid in de meest wezenlijke zin van het Woord. Het is mijn leven in en vanuit de Paradox.
Iedereen mag in het helder glas van de etalage en de werken de eigen reflectie zien.

Meer weten over Ted van den Aarssen?

Dit werk heeft nog geen beoordelingen.
3.696 klanten geven ons een 4,7 / 5

Martine
Nederland
5 / 5

Super mooie kader toe gestuurd gekregen
Super mooi kader toe gestuurd gekregen en deftige materiaal! Ik raad dus iedereen aan . Heb je een kader nodig 1 adres !

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in mei 2021
Gerard W.
Nederland
5 / 5

Duidelijk met bestellen. Goede communicatie Snelle levering Goede kwaliteit product

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in mei 2018
M.
Nederland
5 / 5

Betaalbare kunst aan de muur
Prettige website waardoor je eindelijk de Ikea schilderijen kunt vervangen door iets betaalbaars en moois. Af te drukken als poster, of op verschillende andere ondergronden op verschillende formaten. Wij zijn er erg blij mee. Wordt goed verpakt en redelijk snel verzonden. Wij komen zeker nog eens terug.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in mei 2021
Cos Vreugdenhil
Nederland
4 / 5

(Translated by Google) Good product, delivered on time (Original) Goed produkt, keurig op tijd geleverd

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in juli 2023
erik verlent
Nederland
5 / 5

super en knap systeem makkelijk voor iedereen te monteren ,resultaat is verbluffend ,je kan als je doek niet meer mooi vind gewoon een ander idee aanbrengen !

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in mei 2023
Sivoservice Supplies & Advice
Nederland
5 / 5

Niets dan LOF. Inderdaad met hoofdletters. Prima service, vragen niet waarom, maar handelen zoals je het wenst. Niets is ze teveel en afspraak is afspraak van mij een dikke 10

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in mei 2017
Hennie
Nederland
4.5 / 5

Na de bestelling wordt er door het team van werkaandemuur direct gereageerd per mail, vriendelijk en persoonlijk. De levering verloopt uitstekend en het resultaat van mijn werk aan de muur is mooier dan ik had durven dromen!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in januari 2018
M44
Nederland
5 / 5

Zeer tevreden!
We hebben al 5x een groot canvasdoek besteld bij Werkaandemuur. Het is mooi afgewerkt mooi van kleur goed verpakt dus top! Dus echt een goed adres om iets moois te vinden en het aanbod is ruim voor iedere smaak.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in augustus 2021
Eddie
Nederland
5 / 5

Perfect
Mooi kunstwerk, volgens afspraak. Je wordt op de hoogte gehouden van de vordering. Levering ook volgens afspraak. Kortom aanrader.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2021
Ingrid Luijten
Nederland
5 / 5

Doek besteld via de site. Het is prachtig. Heel fijne kwaliteit en lijstsysteem is eenvoudig in elkaar te zetten. Super service.

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in januari 2023
Poelem
Nederland
5 / 5

Leuk contact met Lianne. Snelle reacties op mailtjes en komen hun afspraken goed na. We zijn erg blij met onze schilderijen!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in februari 2019
M.Veen
Nederland
5 / 5

Prachtige werken van hoge kwaliteit
11 stuks werken besteld van verschillende afmetingen in acryl, prachtig resultaat, zeer netjes verpakt, goede zorg voor ophangsysteem, prima communicatie met medewerker van werk aan de muur over leverdatum ,echt fijne ervaring en aanbeveling

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in maart 2022

Plus- en minpunten

  • Ragscherpe afdrukken
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout
  • Optioneel verkrijgbaar met baklijst
  • Geen akoestische werking
  • Niet verwisselbaar

Een klassiek en tijdloos materiaal

Kunst op canvas doet het goed aan elke wand, maar komt helemaal tot zijn recht in een klassieke inrichting. Om je canvas schilderij of foto op canvas nog meer karakter te geven kan je kiezen voor een afwerking met baklijst.

Canvas schilderijen en fotografische kunst op canvas van Werk aan de Muur worden geprint op spierwit polykatoen canvas doek van de hoogste kwaliteit. Het canvas doek wordt strak opgespannen over een houten frame van duurzaam PEFC-goedgekeurd hout.

Meer weten?

Meer over Canvas en de andere materialen vind je op:

Koop dit digital art kunstwerk BRUGWACHTERS van Ted van den Aarssen als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en ArtFrame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Materiaal
Wat is dit?
Opties
Eigen maat…
110,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden