Baard van koning winter van Gerard de Zwaan

Werkcode: 741 414 Kopieer de werkcode

Gerard de Zwaan profielfoto Ik heb deze foto gemaakt in de Leuvenumse bos waar ik deze ijshaar tegen kwam. Ik had vanwege de kou en de regen van voorgaande dagen al rekening mee gehouden dat ik ijshaar tegen zou kunnen komen, het was immers nog winter. Toen ik deze foto maakte scheen nog wat zonlicht door de takken van de bomen op deze ijshaar. Ijshaar komt alleen in de winter voor op bepaald houtsoort die je meestal in een bos tegen komt, het word ook de baard van koning winter genoemd.

Dit werk wordt aangeboden door Gerard de Zwaan

Welkom in mijn shop. Ik ben Gerard de Zwaan en ben in 1983 geboren in de Veluwse plaats Harderwijk waar ik nog steeds woon. In 2013 ben ik begonnen met fotografie. Mijn eerste camera is een Nikon D3200 die ik nog steeds in mijn bezit heb, momenteel gebruik ik een Nikon D7200. Zo af en toe gebruik ik ook 1 of 2 Nikon SB700 reportageflitsers om een onderwerp uit te lichten. Vanaf het begin doe ik vooral aan natuurfotografie, het is voornamelijk landschappen wat ik fotografeer, de Veluwse bossen rondom Harderwijk is hiervoor een perfecte uitgangspunt. Af en toe doe ik macrofotografie en soms zet ik wild op de foto. Een enkele keer portretteer ik ook personen, het kan dan zijn dat het in opdracht is of vrij werk.

Meer weten over Gerard de Zwaan?

Klantbeoordelingen

Dit werk heeft nog geen beoordelingen.
3.729 klanten geven ons een 4,7 / 5

    kurt
    Nederland
    5 / 5

    Correcte afspraken, geleverd zoals het hoort. Thanks

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in december 2017
    Michel
    Nederland
    5 / 5

    Goede website met ongelooflijk veel afbeeldingen. Goede ondersteuning, ook via de mail met een concrete vraag. Duidelijke instructies en tips bij het kiezen van een maat.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in maart 2018
    Rolf
    Nederland
    5 / 5

    Wandpaneel geslaagd
    Voor een wandpaneel van 100x150 met geluidsabsorberende eigenschap kregen we technisch advies. Dus nu hebben we een betere acoustiek en een fraaie afbeelding aan de muur.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in april 2022
    DJ Moedt
    Nederland
    5 / 5

    Prachtige kwaliteit.
    Ik had al eerder een canvas gekocht bij werkaandemuur en dat was erg goed bevallen. Zo ook deze keer, keurig verpakt kwamen de twee schilderijen aan. En ze zijn weer prachtig. Omdat er al een ophanglipje aan zit kon ik ze makkelijk ophangen en nu hangen ze te pronken aan de muur.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2020
    Hilde
    Nederland
    5 / 5

    Super
    Uitzoeken was al een feestje even checken hoe die boven mijn bank zou staan allemaal zo simpel te regelen en na dat de bestelling was geplaatst werd ik heel goed en op een hele leuke manier op de hoogte gehouden van de vorderingen van “mijn werk”. Ook de levering ging professioneel.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2021
    Jessica van Hoof
    Nederland
    5 / 5

    Super service en mooi canvas!
    Voor mijn man zijn verjaardag een canvas besteld. Kreeg na bestelling een mail dat de productie wat vertraagd kon zijn. Dit betekende dat het kado niet op tijd in huis zou zijn. Hierover mailcontact gehad en het kado werd op zijn verjaardag geleverd. Dat is nou eens hele goede service! En niet onbelangrijk: het canvas is erg mooi, nog mooier als verwacht. Kortom: super service en mooi canvas! Zeer zeker voor herhaling vatbaar om hier te bestellen.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in oktober 2020
    Marianne
    Nederland
    5 / 5

    Al eerder bij Werk aan de Muur besteld en dat verliep eveneens probleemloos. Het doek dat wij nu bestelden is prachtig. De levering verliep vlotjes. Hierover in de ochtend van de levering nog wel contact gehad met Lianne en werden vriendelijk te woord gestaan. Het doek werd ruim vòòr tijd geleverd. Al met al zeer tevreden. Wij zijn een volgend werk al weer aan uit uitzoeken. Bedankt voor de uitstekende service.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in april 2019
    Thea
    Nederland
    5 / 5

    Super!
    Telefonisch goede vakkundige informatie en antwoorden op onze vragen. Snelle levertijd, goede Verpakking.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in januari 2022
    Mariska
    Nederland
    4 / 5

    Top schilderij en prettige communicatie
    Na nette bezorging van het bestelde werk, bleek het schilderij beschadigd te zijn tijdens het proces. Na overleg werd er een nieuw werk op gestuurd en was het zelfs nog mogelijk om een aanpassing te doen. Zeer tevreden over de correcte afhandeling door alleraardigste medewerker van Werk aan de Muur. Erg blij met ons schilderij wat inmiddels hangt.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in mei 2022
    Christi
    Nederland
    4 / 5

    Goede communicatie vooraf via de mail en per telefoon.Fijn dat er zo mee gedacht wordt en dat er advies gegeven wordt.Snelle levering, prima kwaliteit! Mede hierdoor zijn we erg blij met het resultaat. .

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in februari 2018
    Ronald
    Nederland
    5 / 5

    Top
    Goeie en snelle levering. Kwaliteit is ook prima!

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in mei 2023
    talih yurttakalin
    Nederland
    5 / 5

    ze leveren goed werk af, leveren snel, erg betrouwbaar zeer positief

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in september 2017

Plus- en minpunten

  • Ragscherpe afdrukken
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout
  • Optioneel verkrijgbaar met baklijst
  • Geen akoestische werking
  • Niet verwisselbaar

Een klassiek en tijdloos materiaal

Kunst op canvas doet het goed aan elke wand, maar komt helemaal tot zijn recht in een klassieke inrichting. Om je canvas schilderij of foto op canvas nog meer karakter te geven kan je kiezen voor een afwerking met baklijst.

Canvas schilderijen en fotografische kunst op canvas van Werk aan de Muur worden geprint op spierwit polykatoen canvas doek van de hoogste kwaliteit. Het canvas doek wordt strak opgespannen over een houten frame van duurzaam PEFC-goedgekeurd hout.

Meer weten?

Meer over Canvas en de andere materialen vind je op:

Koop de foto Baard van koning winter van Gerard de Zwaan op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en ArtFrame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Materiaal
Wat is dit?
Opties
Eigen maat…
Je hebt gekozen voor een doorlopende zijkant. Niet het hele werk zal van de voorkant te zien zijn.
126,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden