Båstnäs Bilkyrkogård  autokerkhof

Båstnäs Bilkyrkogård autokerkhof van Mart Houtman

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Werkcode: 372015

Båstnäs Bilkyrkogård autokerkhof van Mart Houtman

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

10% Paas korting t/m 22-04
Nog 1 dag en 8 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
78 70 gratis verzending!
Båstnäs Bilkyrkogård  autokerkhof van Mart Houtman

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

Båstnäs Bilkyrkogård Junkyard (N)
Begin jaren vijftig zijn twee broers, Rune en Thomas een autosloperij begonnen. De oudste auto’s staan midden in het bos, later zijn ze ook de omliggende akkers gaan gebruiken. Halverwege de jaren zestig werd in Zweden de APK ingevoerd en omdat veel mensen dachten dat hun auto vast niet goedgekeurd zou worden, werd hij naar de sloop gebracht.Sindsdien heeft de natuur de overhand genomen en zijn veel auto’s volledig overwoekerd door bomen en struiken en helemaal begroeid met mos. Verrassend genoeg zijn veel auto’s er nog relatief goed aan toe ondanks dat ze er nu zo’n 60 jaar staan.Juist doordat het zo’n groot gebied in het bos is, maakt het een extra interessant autokerkhof.Om ieder hoekje is wel weer een nieuwe auto te vinden.Volgens globale schatting staan hier ongeveer duizend auto's opgesteld.

Over Mart Houtman

Mart Houtman profielfotoHallo, ik ben een enthousiaste (hobby) fotograaf en fotografeer het liefst de natuur en landschappen alsmede (oude) steden.

Alle werken