Badruimte Real Alcazar, Sevilla

van Rob van Esch

- Werkcode: 748 602

Rob van Esch over Badruimte Real Alcazar, Sevilla

Interieur van het bad in het koninklijk paleis Real Alcazar in het oude stadscentrum van Sevilla, Spanje, waar een enorme rijkdom is te zien. De grote bogen waarop het gebouw rust reflecteren in het water, waardoor er een prachtig symmetrisch beeld ontstaat. Het lijnenspel wordt versterkt door het in zwartwit weer te geven.
Badruimte Real Alcazar, Sevilla vind je in de categorieën Andalusië, Architectuur, Architectuurfotografie, Badkamer, Cultuur, Europa, Fotografie, Interieur (terminologie), Koninklijk Paleis van Sevilla, Museum, Predicaat Koninklijk, Spanje en Woonstijl oosters.
Rob van Esch profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Rob van Esch

Als architectuurfotograaf werk ik in opdracht van met name architecten. Daarnaast heb ik een grote collectie vrij werk opgebouwd, dat ik via Werk aan de Muur aanbied.

Alle werken van Rob van Esch


Waarom je kiest voor Badruimte Real Alcazar, Sevilla op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Badruimte Real Alcazar, Sevilla van Rob van Esch

Koop de foto Badruimte Real Alcazar, Sevilla van Rob van Esch op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 748 602
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
111,- Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.