Balderen in zwart wit van BYLDWURK

Werkcode: 867 200 Kopieer de werkcode

BYLDWURK profielfoto Boom bladeren gefotografeerd met natuurlijk tegenlicht in zwart wit

Dit werk wordt aangeboden door BYLDWURK

Byldwurk is de naam van creatieve ondernemening.
Mijn naam is Corrie Grupstra en woon in Friesland. Ik studeerde o.a aan de fotoacademie en gebruik fotografie ook in mijn coach praktijk. Mijn inspiratie vind ik o.a in de natuur en bij mensen. Houd erg van het waddengebied. Ook maak ik vrij/creatief werk, vormgevend.

Bij vragen over mijn werk kunt u contact met mij opnemen.

Meer weten over BYLDWURK?

Dit werk heeft nog geen beoordelingen.
3.684 klanten geven ons een 4,7 / 5

Tim Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

Heel erg blij met de mooie kwaliteit en snelle levering
Ik heb een heel mooi schilderij van 1,30 x 1,30 besteld via de webshop. De communicatie en levering waren top. Het heeft nu een hele mooie plek in onze woonkamer. Kan werkaandemuur zeker aanraden!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in september 2022
Hanneke Geverifieerde koper
Nederland
4.5 / 5

Alleen maar positieve klanken
Mooie website, eindeloos veel verschillende wandversieringen en alles eenvoudig aan te passen en te bestellen. Prima levering en prima service. Ik ga vast vaker gebruik maken van Werkaandemuur!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in oktober 2021
Marjolein Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

Op alle fronten, top!!
Echte topservice. Heel vaak heen en weer gemaild om te overleggen over een schilderij, om zo met hun advies tot de juiste keuze te komen. Alle mensen waren even vriendelijk, snel met reageren en niks was teveel gevraagd. Daarna ook nog geweldige service omdat er een hoekje van het schilderij losliet, en we meteen een nieuwe toegestuurd kregen. Echt top service met top mensen!!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juli 2021
Henk C.A. Weustrhof Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

Ruime keuze, fraaie collectie, de afspraken nakomen, binnen de afgesproken tijd geleverd. Kortom, prima partner

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in oktober 2017
Ronald Geverifieerde koper
Nederland
4.5 / 5

Mooie uitvoering
Het was van begin tot het eind produkt helemaal in orde

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juli 2021
Hettie Nepveu Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

Heel erg blij en tevreden met onze aanwinst

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in september 2023
Anne Mombarg Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

(Translated by Google) As an interior designer, I like working with WerkaandeMuur, because the price/quality ratio is good, the website is clear and well-arranged, because the possibilities are endless and my experience with the employees of WerkaandeMuur is very positive. They think along, are friendly and helpful and they keep agreements. (Original) Als interieurontwerper werk ik graag met WerkaandeMuur, omdat de prijs/kwaliteitverhouding goed is, de website duidelijk en overzichtelijk is, omdat de mogelijkheden eindeloos zijn en mijn ervaring met de medewerkers van WerkaandeMuur is zeer positief. Ze denken mee, zijn vriendelijk en behulpzaam en ze komen afspraken na.

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in augustus 2023
RichardvdK Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

Geweldig
Prachtige canvas werken en zeer snel en keurig verpakt afgeleverd !

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in januari 2022
H.P.J.van Oerle Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

Mooie collectie.
Mooie, gevarieerde collectie. Duidelijke aanwijzingen wat en hoe je het uitgevoerd wilt hebben. Snelle levering. Uiterst tevreden.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juni 2021
wim Wijburg Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

(Translated by Google) Ordering through the website was easy. The delivery time was in accordance with the message on the website. Very satisfied with my order. What could be better is the communication about the shipment. There wasn't. As a result, I was not home when it was delivered. Delivered to a neighbor, but that was not indicated. That could be better. (Original) Via website bestellen ging makkelijk. De levertijd was conform de melding op de website. Zeer tevreden over mijn bestelling. Wat beter kan is de communicatie over de verzending. Die was er niet. Daardoor was ik niet thuis toen het gebracht werd. Bij buurman bezorgd, maar dat werd niet aangegeven. Dat kan beter.

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in juli 2023
Ronald Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

Top service!
Erg goede bezorg service! Bij aankomst van het eerste schilderij was de doos beschadigd. Dit kwam de bezorger zelf melden aan de deur. Samen hebben we gekeken als het schilderij ook beschadigd was. En die was inderdaad wat beschadigd. Dit vond hij zelf ook onacceptabel. De bezorger kende de mensen van werkaandemuur goed en hij zou regelen dat we een nieuwe kregen. En een paar dagen later werd er een nieuwe bezorgd zonder er ook maar iets te voor te doen. Pure klasse! Het schilderij ziet er ook top uit en alles wordt netjes afgewerkt.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in augustus 2022
Adri Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

Heel erg goed
Mijn ervaring is nog maar gebaseerd op 1 aankoop, maar ik ben daar erg tevreden over. Het schilderij was precies zoals ik hoopte dat het zou zijn. Heel goed ingepakt waardoor kans op beschadigen klein is. Ook communicatie via mail was prettig. Zal zeer zeker nog een keer iets bestellen. Zeer grote keuze.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in oktober 2018

Plus- en minpunten

  • Ragscherpe afdrukken
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout
  • Optioneel verkrijgbaar met baklijst
  • Geen akoestische werking
  • Niet verwisselbaar

Een klassiek en tijdloos materiaal

Kunst op canvas doet het goed aan elke wand, maar komt helemaal tot zijn recht in een klassieke inrichting. Om je canvas schilderij of foto op canvas nog meer karakter te geven kan je kiezen voor een afwerking met baklijst.

Canvas schilderijen en fotografische kunst op canvas van Werk aan de Muur worden geprint op spierwit polykatoen canvas doek van de hoogste kwaliteit. Het canvas doek wordt strak opgespannen over een houten frame van duurzaam PEFC-goedgekeurd hout.

Meer weten?

Meer over Canvas en de andere materialen vind je op:

Koop Balderen in zwart wit van BYLDWURK op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en ArtFrame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Materiaal
Wat is dit?
Opties
Eigen maat…
181,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden