Balinese vissersboot bij zonsopgang

Balinese vissersboot bij zonsopgang van Frank Lenaerts

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Werkcode: 66564

Balinese vissersboot bij zonsopgang van Frank Lenaerts

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Andere wensen?
gratis verzending!

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze iPhone, iPod en iPad app.

Download de Werk aan de Muur App

Omschrijving

In het Balinese dorpje Kalibukbuk in Lovina Beach vertrekken voor zonsopgang honderden bootjes met toeristen op zoek naar dolfijnen. Eer je op je bestemming bent, ben je toch meer dan een uur aan het varen. De ideale gelegenheid om in het mooie licht de andere bootjes te fotograferen.

Over Frank Lenaerts

Verslaafd aan alles wat met fotografie te maken heeft; ondertussen toch al bijna 10 jaar. Foto's zijn naar mijn mening de mooiste souvenirs die je kan meebrengen van een vakantie of uitstap. En op deze manier hoop ik dan ook mijn herinneringen te delen met jou.Onlangs heb ik ook een persoonlijke website en, wanneer ik tijd heb, probeer ik de beste foto's uit mijn archief van toen af te werken en online te plaatsen. Mondjesmaat zullen deze foto's ook hier beschikbaar worden. Moest je een foto van mij tegenkomen die je graag tegen je muur wil, geef me dan zeker een seintje. Het makkelijkste kan je me contacteren via het contactformulier op mijn website. Je vindt de link hier op mijn profiel.Alleszins bedankt om hier een kijkje te nemen!

Alle werken