Balinese zonsondergang bij Pura Tanah Lot

Balinese zonsondergang bij Pura Tanah Lot van Frank Lenaerts

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Balinese zonsondergang bij Pura Tanah Lot van Frank Lenaerts

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Andere wensen?
gratis verzending!

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze iPhone, iPod en iPad app.

Download de Werk aan de Muur App

Omschrijving

Mensen zeggen dat het Indonesisch eiland Bali de mooiste zonsondergangen heeft. Ik weet niet of ze gelijk hebben, maar de zonsondergangen hebben keer op keer een indruk nagelaten. Deze zonsondergang is gefotografeerd bij de watertempel van Pura Tanah Lot; een tempel in de oceaan die je enkel kan bezoeken tijdens laag water.

Over Frank Lenaerts

Verslaafd aan alles wat met fotografie te maken heeft; ondertussen toch al bijna 10 jaar. Foto's zijn naar mijn mening de mooiste souvenirs die je kan meebrengen van een vakantie of uitstap. En op deze manier hoop ik dan ook mijn herinneringen te delen met jou.

Onlangs heb ik ook een persoonlijke website en, wanneer ik tijd heb, probeer ik de beste foto's uit mijn archief van toen af te werken en online te plaatsen. Mondjesmaat zullen deze foto's ook hier beschikbaar worden. Moest je een foto van mij tegenkomen die je graag tegen je muur wil, geef me dan zeker een seintje. Het makkelijkste kan je me contacteren via het contactformulier op mijn website. Je vindt de link hier op mijn profiel.

Alleszins bedankt om hier een kijkje te nemen!

Alle werken