Bankstel in Verlaten Kasteel.

van Roman Robroek

- Werkcode: 161 683

Roman Robroek over Bankstel in Verlaten Kasteel.

Dit is een van die plaatsen die al jaren op mijn lijst staat, maar ik heb nooit de tijd genomen om het te bezoeken. Pas onlangs ben ik hier geweest en de kamer waar ik voor kwam was, zoals verwacht, prachtig. Het kasteel is gebouwd in de 19e eeuw en heeft lange tijd leeg gestaan. Het meeste is vernietigd en de natuur eist terug wat er ooit toebehoorde.
Bankstel in Verlaten Kasteel. vind je in de categorieën Architectuur, Fotografie, Kastelen, Stilleven, Stoel, Verlaten plekken, Villa, ingestort, lichtinval, stoelen, urbexfotograaf en verval.
Roman Robroek profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Roman Robroek

Roman Robroek is een fotograaf die verlaten gebouwen over de hele wereld fotografeert. Hij is in het bijzonder gericht op het maken van verbluffende foto's van verlaten locaties, rijk aan verwondering, mysterie en onbeantwoorde vragen.

Alle werken van Roman Robroek


Meer weten over Roman Robroek?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor Bankstel in Verlaten Kasteel. als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Bankstel in Verlaten Kasteel. van Roman Robroek

Koop de foto Bankstel in Verlaten Kasteel. van Roman Robroek op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 161 683
Kies het materiaal Meer info
Art Frame
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
116,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden