Barbara Carrera schilderij

Barbara Carrera schilderij van Paul Meijering

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

  • Barbara Carrera schilderij van Paul Meijering thumbnail
  • Canvas thumbnail
  • Canvas alternatief thumbnail
  • Canvas alternatief thumbnail
  • Canvas video thumbnail
Werkcode: 66716

Barbara Carrera schilderij van Paul Meijering

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
gratis verzending!
Barbara Carrera schilderij van Paul Meijering

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

Realistisch schilderij in acrylverf van Barbara Carrera, geschilderd door de Emmense kunstenaar/kunstschilder Paul Meijering.
Het originele schilderij is 90x 90 cm en beschikbaar voor de verkoop.

Bárbara Carrera (Bluefields (Nicaragua), 31 december 1945) is een Amerikaanse actrice. Ze werd in 1976 genomineerd voor een Golden Globe voor haar rol in The Master Gunfighter en nogmaals in 1984 voor Never Say Never Again.

Carrera is de dochter van de Amerikaanse ambassadeur en een Nicaraguaanse moeder. Op haar zeventiende werd ze model.

Carrera maakte haar televisiedebuut in een reclamefilm voor bananen. Haar eerste filmrol was die van model in de film Puzzle of a Downfall Child uit 1970. Later speelde ze in films als The Island of Dr. Moreau, Condorman, Point of Impact, Tryst en Embryo.

Een van haar commercieel grootste succssen was de rol van de schurk Fatima Blush in de (onofficiële) James Bondfilm Never Say Never Again uit 1983. Daarnaast speelde ze onder meer Angelica Nero in de televisieserie Dallas (25 afleveringen) en in de historische televisieseries Masada (1981) en Centennial (1978-79).

Carrera trouwde met het fotomodel Uva Barden, met baron Otto von Hoffman en met de Griekse scheepseigenaar Nicholas Mavroleon, maar zag haar huwelijken telkens op de klippen lopen

Naast actrice is ze ook schilder. Haar schilderijen hebben in het Hollywood Entertainment Museum gehangen. Ze was enige tijd lid van de scientology-kerk, maar deze verliet ze spoedig weer.

Over Paul Meijering

Paul Meijering profielfotoDe stijl die Paul Meijering voor zijn schilderijen hanteert is (bijna fotografisch) realistisch. Zijn werken zijn dan ook gebaseerd op foto's. De kunstenaar streeft er naar om een treffende gelijkenis te creëren met de (in vele gevallen beroemde) geportretteerde. Uiteraard werkt Paul Meijering eveneens in opdracht en kunt u elk gewenst persoon, huisdier, auto of wat u dierbaar is laten vastleggen in een schilderij.

Alle werken