Bas

Bas van Mark Leek

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Bas

van Mark Leek

Bas van Mark Leek

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 16129
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
90 gratis verzending!

Omschrijving

In april 2012 mocht ik Tom Wolkers fotograferen tijdens zijn optreden bij de Lakeside Stories in de brasserie van schouwburg Het Park in Hoorn.

Tom Wolkers - familie van de overleden Jan Wolkers - is al jaren actief als singersongwriter, geinspireerd door o.a. Jimi Hendrix, Lou Reed en Coldplay schrijft hij vooral teksten over ogenschijnlijk gewone en veelvoorkomende onderwerpen. Zijn creatieve observatievermogen zorgen er echter voor dat hij ze op haast filmische wijze de revue laat passeren.

Naast zichzelf op gitaar begeleiden laat hij zich graag vergezelen door een muzikant die begeleidt op contrabas. Deze bas inspireerde vooral mij. De prachtige hals van de bas hier in beeld gebracht.

Foto's gemaakt tijdens de Lakside Stories; optredens van singersongwriters in de brasserie van Schouwburg Het Park in Hoorn NH

Dit werk wordt aangeboden door Mark Leek

Mark Leek profielfotoMijn naam is Mark Leek. Ik ben in 1968 geboren in Blokker. Van beroep ben ik adjunct-directeur van een speciale basisschool in Hoorn. Daarnaast ben ik voor D66 gemeenteraadslid in Hoorn. In mijn vrije besteed ik graag veel tijd aan fotograferen.

Via een klein Agfaatje, een Pentax spiegelrefles, een Canon spiegelreflex en verschillende kleine digitale cameraatjes kocht ik een digitale spiegelreflex. Een Nikon D70s. Een korte cursus bij Fotogram in Amsterdam was de springplank.

Inmiddels ben ik actief voor de lol, doe ik bruidsreportages, fotografeer ik vrijwillig bij evenementen, verkoop ik zo af en toe werken via dit medium, doe ik mee aan veilingen en doe ik opdrachten voor tijdschriften.

Maar vooral geniet ik veel van fotograferen zelf. Inmiddels met een fullframe D700. Ik ben gek op het vastleggen van details van grote voorwerpen. Schepen bijvoorbeeld, maar ook muziekinstrumenten vind ik interessant.

Alle werken