Shop nu met 10% korting Nog 2 dagen en 18 uur geldig!

Batman schilderij

van Paul Meijering

- Werkcode: 66595

Paul Meijering over Batman schilderij

Realistisch schilderij in acrylverf, van de superheld Batman, geschilderd door de Emmense kunstenaar/kunstschilder Paul Meijering. De afmeting van het originele schilderij is 120 x 90 cm en beschikbaar voor de verkoop.

Batman kan in het kort worden omschreven als "rijk, goed detective, fysiek in topconditie, en geobsedeerd door wat hij doet". Batmans oorsprong en achtergrond hebben in de loop der jaren veel veranderingen en herzieningen ondergaan, zowel grote als kleine. Zo is Batman niet specifiek gebonden aan een tijdsperiode, maar kan zijn verhaal zich in vrijwel elke tijd afspelen. De reden dat Batmans achtergrondverhaal zo vaak veranderd is, is om hem steeds weer aan te laten sluiten bij een nieuw publiek.

Een ding dat wel altijd constant blijft in de Batman-verhalen is de reden waarom Batman een misdaadbestrijder werd. Toen Bruce Wayne nog een jongetje was, ging hij met zijn ouders naar de bioscoop. Aan het einde van de avond wilde een man hen in een steeg overvallen. De ouders werden daarbij doodgeschoten voor de ogen van Bruce, een gebeurtenis die zijn leven veranderde. Om te zorgen dat niemand hetzelfde zou overkomen, wijdde hij zijn leven aan misdaadbestrijding. Met de rijkdom van zijn ouders gaf hij zichzelf het beste onderwijs en de beste trainingen. Om zijn identiteit van de multimiljonair en "playboy" geheim te houden, besloot hij een alter ego aan te nemen. Hij gebruikte zijn grootste angst (de vleermuis) om zijn tegenstanders een nog
Batman schilderij vind je in de categorieën Acrylverf, Adam West, Bane (DC), Batman Begins, Batman Forever, Batman Returns, Batmobile (fictieve auto), Ben Affleck, Bioscoop, Catwoman, Celebrity, Christian Bale, Christopher Nolan (regisseur), Clayface, Contemporary, George Clooney, Heath Ledger, Idols, Jack Nicholson, Joker (Batman), Killer Croc, Killer Moth, Kunst, Kunstenaar, Kunstschilder, Kunstwerk (artistiek), Mad Hatter (DC), Man-Bat, Mr. Freeze (DC Comics), Paul Meijering, Penguin (Batman), Poison Ivy (Batman), Portret, Portret Schilderijen, Realisme (kunststroming), Riddler, Scarecrow (Batman), Schilderijen, Solomon Grundy (DC Comics), Stripfiguur, The Dark Knight, The Dark Knight Rises, Two-Face, Val Kilmer, amerikaans acteur, bekendheid, idols on canvas, kunstwerk, realistic painter, realistic painting en realistische kunst.
Paul Meijering profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Paul Meijering

De stijl die Paul Meijering voor zijn schilderijen hanteert is (bijna fotografisch) realistisch. Zijn werken zijn dan ook gebaseerd op foto's. De kunstenaar streeft er naar om een treffende gelijkenis te creëren met de (in vele gevallen beroemde) geportretteerde. Uiteraard werkt Paul Meijering eveneens in opdracht en kunt u elk gewenst persoon, huisdier, auto of wat u dierbaar is laten vastleggen in een schilderij.

Alle werken van Paul Meijering


Meer weten over Paul Meijering?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor Batman schilderij op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Batman schilderij van Paul Meijering

Koop dit schilderij Batman schilderij van Paul Meijering als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 66595

Shop nu met 10% korting
Nog 2 dagen en 18 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
156 141 Nu gratis verzending!
10% korting verrekend!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.