Beach Bar 54° Nord - St. Peter-Ording

van Dirk Wiemer

- Werkcode: 235 660

Dirk Wiemer over Beach Bar 54° Nord - St. Peter-Ording

Beach Bar 54° Nord - St. Peter-Ording
Beach Bar 54° Nord - St. Peter-Ording vind je in de categorieën 51 Grad Nord, Contemporary, Duinen, Fotografie, Heart Wood, Miami, Noordzee, Oceanen en zeeën, Paalwoning (bouwwerk), Sankt Peter-Ording, Stranden, Vloed en Zonsondergang.
Dirk Wiemer profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Dirk Wiemer

Dirk Wiemer is een ambitieuze amateurfotograaf, vooral op het gebied van landschaps- en natuurfotografie. Vooral heeft het hem de landschappelijke schoonheid op het schiereiland Fischland-Darß-Zingst en het eiland Rügen aan de Baltische kust en op het Noord-Friese eiland Sylt voor de Noordzeekust van Sleeswijk-Holstein gedaan. Hij dwaalt met zijn camera maar ook regelmatig door de prachtige duinen van Jutland in Denemarken. Tijdens zijn reizen maakt hij graag foto's. De foto's doen denken aan zoveel mooie momenten. Hij deelt haar maar al te graag met anderen die hier en daar mochten blijven.

Alle werken van Dirk Wiemer


Waarom je kiest voor Beach Bar 54° Nord - St. Peter-Ording op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Beach Bar 54° Nord - St. Peter-Ording van Dirk Wiemer

Koop de foto Beach Bar 54° Nord - St. Peter-Ording van Dirk Wiemer op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 235 660
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
111,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden