Beach Paradise

Beach Paradise van MSP Photographics

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Werkcode: 62841

Beach Paradise van MSP Photographics

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Andere wensen?
gratis verzending!

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze iPhone, iPod en iPad app.

Download de Werk aan de Muur App

Omschrijving

Het strand van Zoutelande,Zeeland (NL) tijdens zonsondergang.Hier ben ik op een afstandje van een golfbreker gaan staan die de basis voor deze plaat vormde.De mooie horizontale lijn van de golfbreker zorgde voor schaduw waardoor het beeld werd versterkt omdat deze mede voor diepte zorgde.De diagonale kustlijn sluit er mooi op aan,rechts flankeren het laatste stuk strand en de duinen het geheel.Ook de voetsporen,die stille getuigen waren van een avondwandeling versterken het beeld omdat die van onder in beeld tot aan de golfbreker door lopen.Naar mijn mening is het strand in Zoutelande het mooiste,schoonste en breedste strand dat ik ooit heb gezien.Adembenemend mooi,zowel over dag als in de schemering,avond en nachtelijke uren.

Over MSP Photographics

Inmiddels ben ik al weer ruim 18 jaar aan het fotograferen waarvan de laatste 10 jaar digitaal en heb inmiddels geruime ervaring in de fotografie. Ik fotografeer (sport) evenementen, landschappen, dierportretten, en macro natuur platen. Ook fotografeer ik in opdracht voor organisaties,bedrijven maar ook particulieren. De werken in mijn webshop zijn slechts enkele voorbeelden van het geen ik fotografeer, mijn archief is inmiddels zeer groot. Mochten er klanten zijn die een bepaald beeld zoeken maar deze niet in mijn webshop aan treffen dan kunnen ze me altijd via twitter of e-mail benaderen, dit e-mail staat ook in mijn twitter account vermeld !Volg me nu ook op Facebook en Twitter voor het laatste nieuws:MSP Canvasshop @ Facebook:www.facebook.com/mspcanvasshop.MSP Canvasshop @ Twitter:http://twitter.com/MSPPHOTOGRAPHS.Email:mspcanvasshop@gmail.com

Alle werken