Beautiful

Beautiful van PictureWork - Digital artist

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Beautiful

van PictureWork - Digital artist

Beautiful van PictureWork - Digital artist

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 716485
Kies het materiaal Meer informatie
Fotoprint
Kies materiaal opties Speciale wens?
Wil je er een lijst omheen?
Let op, de witrand wordt binnenin toegevoegd. De gekozen maat van de fotoprint verandert hierdoor niet. Het werk wordt dus kleiner geprint als er een witrand gekozen wordt.
64 gratis verzending!

Omschrijving

Beautiful

Het gevoel van 'schoonheid' komt voort uit een interpretatie van iets dat samengaat met een zekere aantrekkingskracht en emotioneel welzijn. Dergelijke emotionele effecten zijn subjectief, waardoor men wel beweert dat 'schoonheid zetelt in het oog van de waarnemer. Het is aan u, de kijker, om te beoordelen of u dit werk inderdaad schaart onder de noemer 'schoonheid'.
Het is een pronkstuk en tegelijk een blikvanger in uw woonkamer.

Digitaal vervaardigd kunstwerk voor aan de muur, verkrijgbaar op canvas en op verschillende andere materialen op elk gewenst formaat. Ook verkrijgbaar als print op doek of bijvoorbeeld als behang.

Schoonheid, werk aan de muur, digitaal kunstwerk, black is beautiful

Dit werk wordt aangeboden door PictureWork - Digital artist

PictureWork - Digital artist profielfotoOver mijzelf

In mijn jongere jaren hield ik mij al bezig met tekenen. Later, door mijn werk als grafisch vormgever, heb ik mijn oude passie weer opgepakt en ben ik mij voornamelijk gaan focussen op de vormgeving. Hobbymatig houdt ik mij vooral bezig met het bewerken van digitaal beeldmateriaal. Mijn werk kenmerkt zich door middel van een grunge stijl waarin ik telkens tracht te zoeken naar een evenwichtige compositie, waarbij ik kleurgebruik als basis neem voor mijn kunstwerken en waarin originaliteit een grote rol spelen. Mijn creatieve capaciteiten komen voort uit een ruime ervaring op het gebied van grafische vormgeving en een tekentalent wat ik overgehouden heb aan mijn jeugd. : - )

Beeldbewerking
In het tegenwoordige digitale tijdperk is er veel mogelijk op het gebied van beeldbewerking. Ikzelf ben voortdurend op zoek naar de mogelijkheden om mijn grenzen te verleggen met het bewerken van foto's. Niet voor iedereen is het resultaat altijd even mooi maar voor mij en hopelijk veel anderen wel en het geeft mij veel voldoening.

Een foto of kunstwerk van mij is altijd uniek.

Contact: tinuspol@outlook.com

Creativity is just connecting things.(Steve Jobs)

Fotografie en Beeldbewerking: Tinus Pol

Alle werken