Portret van een mooie Afrikaanse jonge vrouw. Pastelkrijt. van Ineke de Rijk

Werkcode: 505 222 Kopieer de werkcode

Ineke de Rijk profielfoto Pasteltekening van een mooie jonge vrouw met een prachtige haardos die in haar spiegeltje kijkt of haar make up nog ok is voor zij uit gaat.
Het blauw van de achtergrond past mooi bij de Flexa Kleur van het jaar,, Sweet Embrace . Met een acht blauwe baklijst komt het portret nog mooier tot zijn recht en laat haar stralen.

Dit werk wordt aangeboden door Ineke de Rijk

"Toen ik jong was, vond ik het al leuk om te tekenen”, begint Ineke haar levensverhaal. Maar toen trouwde ik, kreeg ik kinderen en runde ik mijn eigen schoonheidssalon. Dus erg veel tijd was er niet om mijn hobby uit te oefenen. Na mijn scheiding heb ik vier jaar in Portugal gewoond en gewerkt. Bij mijn terugkomst in Haarlem heb ik mijn vak als schoonheidsspecialiste weer opgepakt en mijn oude hobby schilderen ook. Ik heb destijds een aantal aquarelcursussen gevolgd en mijn reizen, naar Thailand en Afrika, gaven mij veel inspiratie.
Mijn bezoek aan Gambia maakte zoveel indruk dat ik besloot om daarheen te verhuizen en een stichting op te richten om de bevolking te steunen. Ik heb daar veel van de mensen en de cultuur geleerd, een ervaring die ik nooit meer vergeet.
Nu ben ik gepensioneerd en kan ik veel tijd besteden aan mijn hobby’s: schilderen en tekenen. Inspiratie voor mijn werken haal ik voor een groot deel uit mijn eigen leven. De ervaringen die ik heb opgedaan, zoals de verschillende culturen en de landen die ik heb bezocht.
Mijn huidige stijl is heel divers, maar vooral figuratief romantisch. Er zijn zoveel verschillende materialen, ik wil eigenlijk alles uitproberen. Maar het vaakst gebruik ik aquarel en pastelkrijt, omdat dit de minste ruimte inneemt. Ik heb thuis niet heel veel ruimte, dus hele grote schilderijen maken gaat niet.”

Meer weten over Ineke de Rijk?

Dit werk heeft nog geen beoordelingen.
3.696 klanten geven ons een 4,7 / 5

Alice
Nederland
4 / 5

Heel erg mooi
Kwalitatief goed en handig op te hangen. Dat het vrij prijzig is is ook de enige reden dat het geen 10 is. Verder echt alles dikke prima

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in augustus 2021
Helmy Luijten
Nederland
5 / 5

Veel keus, mooi materiaal, een aanrader!!!

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in januari 2023
Anne Mombarg
Nederland
5 / 5

(Translated by Google) As an interior designer, I like working with WerkaandeMuur, because the price/quality ratio is good, the website is clear and well-arranged, because the possibilities are endless and my experience with the employees of WerkaandeMuur is very positive. They think along, are friendly and helpful and they keep agreements. (Original) Als interieurontwerper werk ik graag met WerkaandeMuur, omdat de prijs/kwaliteitverhouding goed is, de website duidelijk en overzichtelijk is, omdat de mogelijkheden eindeloos zijn en mijn ervaring met de medewerkers van WerkaandeMuur is zeer positief. Ze denken mee, zijn vriendelijk en behulpzaam en ze komen afspraken na.

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in augustus 2023
Hettie Nepveu
Nederland
5 / 5

Heel erg blij en tevreden met onze aanwinst

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in september 2023
Arjen
Nederland
5 / 5

Voldoet aan alle verwachtingen
Het bestelde werk werd vlot en adequaat verpakt geleverd. Het is een sierraad aan de muur.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in september 2022
Jacqueline Buurman
Nederland
5 / 5

(Translated by Google) Log in, take an extensive look, save everything that qualifies, and use the app to take photos of your own wall and chosen painting. Nice and friendly texts, help if you need it. My painting was delivered well packaged. Nice that I could specify my own size. Huge selection!! (Original) Inloggen, uitgebreid kijken, alles opslaan wat in aanmerking komt, en de app om foto's te maken van je eigen muur en gekozen schilderij. Leuk en vriendelijke teksten, hulp als je dan wenst. Mijn schilderij werd goed ingepakt bezorgd. Leuk dat ik mijn eigen maat kon opgeven. Enorm veel keus!!

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in september 2023
Sandra
Nederland
4.5 / 5

Wederom geweldig Werk aan de Muur!
Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit! Het eerste werk bestelde. Ik jaren geleden, toen het bedrijf nog redelijk klein was. Nu is Werk aan de muur uitgegroeid tot een flinke nationaal bekende firma ( VT wonen etc.) , maar nog steeds goede service en kwaliteit! Super, helemaal tevreden!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2021
Gerald
Nederland
5 / 5

zeer professioneel, adequaat en pro-actief
op zeer korte termijn een zeer mooie bestelling geleverd middels korte en persoonlijke communicatielijnen !

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juli 2019
Debbie Nieboer
Nederland
5 / 5

Zeer grote variatie aan foto’s, duidelijk site en snelle service. Erg tevreden en blij dat we als extra optie, op advies van de baklijst nog hebben bij besteld. Ons vakantie verblijf is weer leuk opgefrist met dit prachtige doek.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in januari 2018
René
Nederland
5 / 5

Ruime keuze en prima service. Foto op aluminium was zeer scherp, helder en mooi afgewerkt. Netjes verpakt en geleverd op de afgesproken datum.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juli 2017
Familie bredewold
Nederland
5 / 5

Snelle levering.ook goed contact via Whatsapp. En ze hebben trackandtrace.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in april 2018
Henk
Nederland
5 / 5

Uitstekend
Mijn ervaring is zeer goed Snelle en goede handelingen Denken mee met de klant Niks is ze te veel Zeer vriendelijk personeel

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juli 2022

Plus- en minpunten

  • Ragscherpe afdrukken
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout
  • Optioneel verkrijgbaar met baklijst
  • Geen akoestische werking
  • Niet verwisselbaar

Een klassiek en tijdloos materiaal

Kunst op canvas doet het goed aan elke wand, maar komt helemaal tot zijn recht in een klassieke inrichting. Om je canvas schilderij of foto op canvas nog meer karakter te geven kan je kiezen voor een afwerking met baklijst.

Canvas schilderijen en fotografische kunst op canvas van Werk aan de Muur worden geprint op spierwit polykatoen canvas doek van de hoogste kwaliteit. Het canvas doek wordt strak opgespannen over een houten frame van duurzaam PEFC-goedgekeurd hout.

Meer weten?

Meer over Canvas en de andere materialen vind je op:

Koop dit portret Portret van een mooie Afrikaanse jonge vrouw. Pastelkrijt. van Ineke de Rijk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en ArtFrame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Shop nu met 10% korting
Nog 3 dagen en 19 uur geldig!

Materiaal
Wat is dit?
Opties
Eigen maat…
133,-120,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden
10% korting verrekend!