Beeld 9 van de Egmondse duinen (Noord-Holland) van Charles Mulder

Werkcode: 712 217 Kopieer de werkcode

Charles Mulder profielfoto Tijdens mijn wandelingen door de duinen van Noord- Holland maak ik verschillende schetsjes, die ik later abstraheer op schildersdoek. Het lijnenspel kleur ik in met verschillende verftechnieken.
Werk uit een reeks van 10. Om controle te houden over de consistentie van de vormgeving en de kleuren heb ik 5 dagen een paar uur aan alle 10 beelden tegelijk gewerkt Om de beelden nog verder te versterken heb ik ze hand-matig digitaal bewerkt.

Dit werk wordt aangeboden door Charles Mulder

Ieder mens heeft vaak meerdere talenten, maar soms komt op latere leeftijd de tijd om er werkelijk iets mee te doen. Zo verging het mij ook. Van jongs af heb ik altijd al een latente behoefte om te tekenen en te schilderen. Vanaf mijn zevende jaar, na mijn eerste schilderlesjes van Paul Citroen, heb ik periodes dat ik hier zeer intensief mee bezig ben. Zo ook het in de leer zijn bij een erkend kunstenaar tot een meerjaren opleiding op de vrije kunstacademie.
Mijn werk is niet te vatten in een bepaalde stijl, verschillende stijlen en technieken houd ik er op na. Ik streef niet naar een realistisch weergave van het door mij gekozen onderwerp of thema. Ik probeer meer een suggestief beeld te scheppen, wat weer tot de verbeelding spreekt. Een beeld dat voldoende vrijheid geeft aan de toeschouwer om zijn eigen verhaal eraan toe te voegen. Vaak roept het is associatiefs op, zonder dat het echt wordt.
Een weg van impressionisme via abstract naar het kubisme. Richtingen of eigenlijk de wegen die ik bewandel om mijn schildersdoeken te vullen.
Wel heb ik een voorkeur voor een bepaalde richting, namelijk die van het kubisme. Herhaaldelijk onderneem ik een poging om de vormen en structuur van het kubisme op het doek te krijgen. Maar naarmate ik vorder met de invulling van het doek, blijft hier maar een stukje van over... en kom ik weer terug op mijn eigen vormen met een smelting van een beperkte kleurkeuze.
Een universum met verschillende dimensies van tijd, ruimte en materie.

Meer weten over Charles Mulder?

Dit werk heeft nog geen beoordelingen.
3.696 klanten geven ons een 4,7 / 5

Wil
Nederland
5 / 5

Mooie en duidelijke website. Prachtige foto's om uit te kiezen en ook heel veel. Mooi afgewerkt. Ook de levering en verzending is prima verzorgd.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juni 2018
Theo
Nederland
5 / 5

Prachtig
Recent twee werken gekocht. Duidelijke info bij bestellen, update over productieproces en ruim van te voren een leverdatum. Top. Beide werken zijn heel erg mooi!! Een aanrader

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in januari 2021
Wilco
Nederland
4 / 5

prachtig produkt
Heel mooi ingelijst canvas

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in december 2021
Anthony Clifford
Nederland
5 / 5

Werk aan de muur heeft boven verwachting een prachtig werk geleverd. Goede en vriendelijke service, uitstekende kwaliteit en een levering waar ik heel blij mee was. Een echte aanrader!

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in november 2017
Susanne
Nederland
5 / 5

Fantastisch!
Mooie site met erg veel keuze in prachtige foto's. Bestellen gaat makkelijk en prettig contact met het bedrijf.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in september 2019
Berry
Nederland
5 / 5

Prachtig werk & geweldige service
Prachtig canvas schilderij, mooie kwaliteit en een prettige status update. Zeer tevreden.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juni 2019
Marleen Debuck (Leen)
Nederland
4 / 5

Goede service, er was een fout en Direkt verholpen

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in maart 2023
Kelly
Nederland
4.5 / 5

Top service en kwaliteit!
Ik ben heel tevreden over mijn aankoop! De kwaliteit is prachtig en de service heel netjes. Na ontvangst bleek een frame deel beschadigd te zijn tijdens het transport. Na contact met de klantenservice kreeg ik snel het nieuwe onderdeel opgestuurd. Dank!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juli 2022
A. Taal
Nederland
5 / 5

Prima service, ook als er eens iets mis gaat
Wij bestelden een acryl werk en kregen dit met een beschadiging (flinke deuk) geleverd. Na wat communicatie en onderbouwende foto's is een nieuw gemaakt werk geleverd, deze keer helemaal heel (ook beter ingepakt). We genieten er elke dag nog van. Prima service van dit bedrijf!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juli 2020
RichardvdK
Nederland
5 / 5

Geweldig
Prachtige canvas werken en zeer snel en keurig verpakt afgeleverd !

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in januari 2022
Paul Paul
Nederland
5 / 5

Kunstwerk op canvasdoek besteld, binnen 4 werkdagen ontvangen. Goed ingepakt verzonden en uitstekende klantenservice!

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in mei 2023
Birgit
Nederland
5 / 5

Ziet eruit zoals website
Hele mooie schilderij ontvangen, ziet er uit zoals foto op website. Levering ging helemaal prima. Je kan zelfs op maat laten maken indien je maat er niet tussen zit en is daarnaast goed betaalbaar

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in augustus 2023

Plus- en minpunten

  • Ragscherpe afdrukken
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout
  • Optioneel verkrijgbaar met baklijst
  • Geen akoestische werking
  • Niet verwisselbaar

Een klassiek en tijdloos materiaal

Kunst op canvas doet het goed aan elke wand, maar komt helemaal tot zijn recht in een klassieke inrichting. Om je canvas schilderij of foto op canvas nog meer karakter te geven kan je kiezen voor een afwerking met baklijst.

Canvas schilderijen en fotografische kunst op canvas van Werk aan de Muur worden geprint op spierwit polykatoen canvas doek van de hoogste kwaliteit. Het canvas doek wordt strak opgespannen over een houten frame van duurzaam PEFC-goedgekeurd hout.

Meer weten?

Meer over Canvas en de andere materialen vind je op:

Koop dit landschapskunstwerk Beeld 9 van de Egmondse duinen (Noord-Holland) van Charles Mulder op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en ArtFrame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Shop nu met 10% korting
Nog 3 dagen en 8 uur geldig!

Materiaal
Wat is dit?
Opties
Eigen maat…
112,-101,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden
10% korting verrekend!