Beelitz Stenen trap in een oud en verlaten militair hospital/sanatorium

van Tineke Visscher

- Werkcode: 698 397

Tineke Visscher over Beelitz Stenen trap in een oud en verlaten militair hospital/sanatorium

Oud en verlaten sanatorium in Duitsland. Het sanatorium heeft later nog dienst gedaan als militair hospitaal. Dit gebouw maakt deel uit van een, onder architectuur gebouwd, complex van 60 gebouwen. Het complex heeft al dienst gedaan als decor voor grote producties als The Pianist, Rammsteins clip Mein Herz brennt en Valkyrie en a Cure for Wellness.
Beelitz Stenen trap in een oud en verlaten militair hospital/sanatorium vind je in de categorieën Abstract, Architectuur, Geschiedenis, High dynamic range, Trappen en Verlaten plekken.
Tineke Visscher profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Tineke Visscher

Leuk dat je mijn paginabezoekt, "welkom"!
Kijk rustig rond naar een gevarieerd palet aan foto's, gemaakt over een aantal jaren.
Mijn bijzondere aandacht gaat o.a. uit naar urban exploration, waarbij het post-industriële tijdperk mijn voorkeur heeft. Onbewust wordt deze 'vergane glorie' vaak vastgelegd in werken die door het lijnenspel en dieptewerking abstracte vormen vertonen.
Ook heb ik een grote passie voor reizen. Daarbij heeft de stad New York mijn hart gestolen. Mijn liefde voor deze 24/7 bruisende wereldstad heb ik vertaald in een groot aantal foto's.
Tenslotte de natuur, waarin ik heerlijk weg kan dromen en ruimschoots gebruik kan maken van de vele kleuren en mogelijkheden die de diverse seizoenen te bieden hebben.

Alle werken van Tineke Visscher


Waarom je kiest voor Beelitz Stenen trap in een oud en verlaten militair hospital/sanatorium als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Beelitz Stenen trap in een oud en verlaten militair hospital/sanatorium van Tineke Visscher

Koop Beelitz Stenen trap in een oud en verlaten militair hospital/sanatorium van Tineke Visscher op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 698 397
Kies het materiaal Meer info
Art Frame
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
Art Frame zet je eenvoudig zelf in elkaar. Bekijk de zelfmontage instructies.
116,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden