Benfica Lisbon Schilderij

Benfica Lisbon Schilderij van Paul Meijering

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Werkcode: 290357

Benfica Lisbon Schilderij van Paul Meijering

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
117 gratis verzending!
Benfica Lisbon Schilderij van Paul Meijering

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

Realistisch schilderij in acryl op paneel, geschilderd door de kunstenaar Paul Meijering van 1 van de grootste voetballers van SL Benfica; Eusebio - het originele schilderij is 90 x 90 cm en beschikbaar voor de verkoop.

Sport Lisboa e Benfica, kortweg Benfica, is een Portugese voetbalclub uit Lissabon. 'Benfica' is een wijk in Lissabon. SL Benfica is opgericht in 1904 als Sport Lisboa, maar kreeg een andere naam in 1908 na een fusie met Sport Club de Benfica.
Benfica speelt zijn thuiswedstrijden in het Estádio da Luz (Stadion van het Licht). De mascotte van de club is een adelaar, die bij thuiswedstrijden over het veld vliegt en landt op de middenstip. Vandaar dragen de leden van de club de bijnaam as aguias, "de adelaars".
Benfica is, net als Real Madrid CF en FC Barcelona, eigendom van haar leden, socios genoemd, die het dagelijks bestuur regelmatig verkiezen. Sinds november 2006 is Benfica de grootste voetbalclub ter wereld met 160.000 leden. De huidige voorzitter is Luís Filipe Vieira.

Eusébio, voetballersnaam van Eusébio da Silva Ferreira (Lourenço Marques, 25 januari 1942 – Lissabon, 5 januari 2014), was een Portugees voetbalicoon van Mozambikaanse afkomst. Hij stond ook wel bekend als De zwarte parel, De parel van Mozambique of De zwarte panter. Na zijn dood kondigde de Portugese regering drie dagen van nationale rouw af. Hij werd anderhalf jaar na zijn overlijden, naar zijn laatste rustplaats gebracht. Hij is als eerste sportman overgebracht naar het

Over Paul Meijering

Paul Meijering profielfotoDe stijl die Paul Meijering voor zijn schilderijen hanteert is (bijna fotografisch) realistisch. Zijn werken zijn dan ook gebaseerd op foto's. De kunstenaar streeft er naar om een treffende gelijkenis te creëren met de (in vele gevallen beroemde) geportretteerde. Uiteraard werkt Paul Meijering eveneens in opdracht en kunt u elk gewenst persoon, huisdier, auto of wat u dierbaar is laten vastleggen in een schilderij.

Alle werken