Bergdorp Rotsvast

van Anne-Marie Somers

- Werkcode: 1 013 546

Anne-Marie Somers over Bergdorp Rotsvast

Een bergdorp dat tegen een bergwand is geplakt. Een absurde situatie en architectonisch onmogelijk maar wat is er leuker om iets te schilderen wat gewoon niet kan. Kantelen, grote huizen en hele kleine sieren de berg. Gevaarlijk hellend naar links.

Een grappig schilderij in mooie bruine tinten geschilderd met acryl- en olieverf. Wat kan je hierover schrijven? Kijk en laat je verrassen door dit bergdorp.
Leuke compositie en zeer ruimtelijk geschilderd door de speling van het licht. Het perspectief klopt maar natuurlijk kan dit onmogelijk gebouwd worden. Een heerlijk fantasieschilderij en met schilderen is er gebruik gemaakt van een paletmes.

Door de neutrale kleuren en stijl is dit schilderij makkelijk te combineren in je interieur. Een mystiek bergdorp geplakt tegen de berghelling. We wensen je veel kijkplezier toe!
Bergdorp Rotsvast vind je in de categorieën Artwork (kunst), Bergen, Cadeau, Decoratieve kunst, Dorp, Galerie, Illustraties, Kunst, Landschappen, Optische illusie, Schilderijen, Surrealisme en Woonstijl Design.
Anne-Marie Somers profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Anne-Marie Somers

Wie is Anne-Marie Somers?
Somers werd geboren in 1959 in 's-Hertogenbosch. Zodra ze een potlood kon vasthouden is ze begonnen met tekenen. Na de middelbare school ging ze naar de creatieve opleiding St. Lucas te Boxtel. en daarna volgde ze een opleiding tot akte tekenen in 's-Hertogenbosch. Na de geboorte van haar kinderen richtte ze zich op het moederschap maar in 2004 pakte ze haar passie weer op. Sindsdien schildert ze met verschillende stijlen en technieken. Op https://www.twinkelschilderijen.nl en op werk aan de muur zijn haar vrolijke, sprookjesachtige schilderijen te vinden en te bestellen. Op https://www.artbysomers.com staat haar vrije werk.

Alle werken van Anne-Marie Somers


Waarom je kiest voor Bergdorp Rotsvast op behang

  • Het behang is prachtig. Mooie kleuren en geweldige kwaliteit. Het scheurt niet tijdens plakken en het zat er in no-time strak op.
  • Haarscherpe afdrukken
  • Eenvoudig te plakken
  • Ga voor het wow-effect met een grote print!

Bergdorp Rotsvast van Anne-Marie Somers

Koop de illustratie Bergdorp Rotsvast van Anne-Marie Somers op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 1 013 546
Kies het materiaal Meer informatie
Behang (in banen)
Kies materiaal opties Speciale wens?
Vul jouw maten in en kies de uitsnede
cm
cm
We printen het behang op stroken van 47,5 cm breed. Bij de gekozen maat tellen we 10 cm op zodat je marge hebt. Meer uitleg over de marges.
244,- Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.