Bergdorp Rotsvast

van Anne-Marie Somers

- Werkcode: 1 013 546

Anne-Marie Somers over Bergdorp Rotsvast

Een bergdorp dat tegen een bergwand is geplakt. Een absurde situatie en architectonisch onmogelijk maar wat is er leuker om iets te schilderen wat gewoon niet kan. Kantelen, grote huizen en hele kleine sieren de berg. Gevaarlijk hellend naar links.

Een grappig schilderij in mooie bruine tinten geschilderd met acryl- en olieverf. Wat kan je hierover schrijven? Kijk en laat je verrassen door dit bergdorp.
Leuke compositie en zeer ruimtelijk geschilderd door de speling van het licht. Het perspectief klopt maar natuurlijk kan dit onmogelijk gebouwd worden. Een heerlijk fantasieschilderij en met schilderen is er gebruik gemaakt van een paletmes.

Door de neutrale kleuren en stijl is dit schilderij makkelijk te combineren in je interieur. Een mystiek bergdorp geplakt tegen de berghelling. We wensen je veel kijkplezier toe!
Bergdorp Rotsvast vind je in de categorieën Artwork (kunst), Bergen, Cadeau, Decoratieve kunst, Dorp, Galerie, Illusie, Illustraties, Kunst, Landschappen, Schilderijen, Surrealisme en Woonstijl Design.
Anne-Marie Somers profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Anne-Marie Somers

Alle werken van Anne-Marie Somers


Waarom je kiest voor Bergdorp Rotsvast op Xpozer

  • Makkelijk aan te brengen. Het wordt allemaal heel zorgvuldig verpakt en thuis gebracht.
  • Hoge kwaliteit print
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Modern zwevend effect

Bergdorp Rotsvast van Anne-Marie Somers

Koop de illustratie Bergdorp Rotsvast van Anne-Marie Somers op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 1 013 546
Kies het materiaal Meer informatie
Xpozer
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
99 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.